• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

28.07.2024

19:40

Naše greške i Kevin Durent! Ovo su razlozi poraza od Amera!

Starsportphoto©

Olimpijske igre

Naše greške i Kevin Durent! Ovo su razlozi poraza od Amera!

Podeli vest

Vanja Marinković objasnio šta nije bilo kako treba u prvom kolu Olimpijskih igara.

Košarkaši Srbije ubedljivo su poraženi od Amerikanaca rezultatom 84:110 u prvom meču grupe C na Olimpijskim igrama. Izabranici Svetislava Pešića daleko bolje su otvorili meč, ali su "jenkiji" nošeni Kevinom Durentom i Lebronom Džejmsom brzo anulirali prednost i preokrenuli rezultat. Saglasan sa tim je i reprezentativac naše zemlje - Vanja Marinković. 

- Mislim da smo igrali dobro u prvom poluvremenu, najveću razliku su napravile naše izgubljene lopte i Kevin Durent. Korektna utakmica i velika borba, ali kada uđete u seriju grešaka, a neko vas kazni sa 16 poena za osam minuta, teško je igrati protiv takve razlike. Mnogo su dobar tim da bi to ispustili - rekao je Vanja Marinković. 

"Orlovi" su na kraju doživeli težak poraz, utisak je - nezasluženo, ali ističe Vanja Marinković da se ekipa odmah okrenula narednim utakmicama kako bi što spremnije dočekali mečeve sa Portorikom i Južnim Sudanom. 

- Mogla je da bude manja razlika, idemo dalje, čeka nas utakmica sa Portorikom. Cilj je da dobijemo naredne dve utakmice i čekamo šta će biti nakon toga - poručio je srpski reprezentativac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Jevreji u Americi drže sve banke i medije! Ko god pobedi na izborima biće na strani Izraela? (VIDEO)
Live TV

Jevreji u Americi drže sve banke i medije! Ko god pobedi na izborima biće na strani Izraela? (VIDEO)

Da li će biti rata ili neće, a ako će biti, pod kojim uslovima? Ako pitate Donalda Trampa, on zna da će doći do velikog rata na Bliskom istoku ako on ne dođe na vlast. Ako izaberu Trampa, navodno, rešiće se svi svetski problemi, ali ako on ne bude izabran, čovečanstvo će se suočiti sa Trećim svetskim ratom. Na ovu temu u "Info danu" govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i filozof, prof. dr Boris Bratina.

28.07.2024

16:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija