• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

28.07.2024

22:08

Dejvis: Jokić je kompletan igrač, ali ne može da pobedi sam!

EPA

Olimpijske igre

Dejvis: Jokić je kompletan igrač, ali ne može da pobedi sam!

Podeli vest

Nikola Jokić je kompletan igrač, ali ne može sam da nas pobedi, rekao je Entoni Dejvis nakon pobede Sjedinjenih Američkih Država nad Srbijom 110:84 u prvom kolu Olimpijskih igara.

Centar Los Anđeles Lejkersa je tokom godina vodio mnoge mukotrpne bitke sa Somborcem, pa jako dobro zna njegove mogućnosti. 

Opet je Jokić bio na visini zadatka, ali je izostala adekvatna podrška saigrača, a upravo na to ukazuje Dejvis kao ključ u igri Amerikanaca. 

- Znamo da Nikola može da postigne koš, ali je najopasniji kada razigrava i uključuje saigrače u igru. Dali smo sve od sebe da mu to otežamo. On je kompletan igrač, pa smo morali makar jedan segment igre da mu oduzmemo - objasnio je Entoni.

Foto: Reuters

Bitka Dejvisa i Jokića pod košem

Nekadašnji prvi pik NBA drafta 2012. poručuje da su svesni kvaliteta svih rivala i da nikoga ne potcenjuju. Takođe se osvrnuo i na neverovatno šutersko veče Kevina Durenta.

Svaka utakmica je drugačija. Ovo nisu 90te kada je bilo par dobrih timova, danas su svi opasni. Radimo na malim stvarima, skokovima, odbrani lakih poena iz utrčavanja i tim sitnicama. Spremni smo, nema više prijateljskih mečeva. Kevin je spreman, znamo šta može sa loptom u rukama. Zabavno ga je gledati kada ima veče kao sada. Imam šansu da navijam za njega umesto protiv njega i to je jako zabavno - rekao je Dejvis.

Foto: Reuters

Kevin Durent

Pomenuo je i publiku, koja je zdušno bodrila "orlove" i zvižducima "nagrađivala" svaki kontakt Džoela Embida sa loptom.

Dejvis kaže da ga je specifičan način navijanja pomalo zbunio, ali je zadovoljan atmosferom.
- Odlična podrška publike i sjajna atmosfera. Imali su neke sirene pa su nas zbunjivali, mislili smo da je prekinuta igra. Čak je i Jović u jednom momentu stao. Jedva čekam da se naši navijači pridruže navijanju i pruže nam podršku - kazao je Ej-Di.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Migranti u Austriji drogiraju se na stanicama, a država im poklanja novac! Besplatan stan, struja, voda i džeparac, a rezultat su narkomani i dileri!
Podkast

Migranti u Austriji drogiraju se na stanicama, a država im poklanja novac! Besplatan stan, struja, voda i džeparac, a rezultat su narkomani i dileri!

Današnji dan je dan ruske mornarice koji je svečano obeležen u Moskvi. Mnogi kažu da je ova svečanost izgledala lepše nego otvaranje Olimpijskih igara. Na sve važne svetske teme u emsiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Dragan Petrović, naučni savetnik i novinar Nebojša Malić. Uživo u program iz Malija javio se novinar i ratni reporter Igor Damjanović koji je govorio o Vagner grupi. Predsednik OLIP organizacije Danijel Panović javio se uživo iz Austrije gde je govorio o tome kako se ova država suočava sa migrantskom krizom. Pred kraj emisije putem vajber uključenja javio se i Mladen Duvnjak, ispred organizacije "Srbi za Trampa" koji je govorio o istorijski dobrim odnosima Srbije i Amerike.

28.07.2024

22:04

Jevreji u Americi drže sve banke i medije! Ko god pobedi na izborima biće na strani Izraela? (VIDEO)
Live TV

Jevreji u Americi drže sve banke i medije! Ko god pobedi na izborima biće na strani Izraela? (VIDEO)

Da li će biti rata ili neće, a ako će biti, pod kojim uslovima? Ako pitate Donalda Trampa, on zna da će doći do velikog rata na Bliskom istoku ako on ne dođe na vlast. Ako izaberu Trampa, navodno, rešiće se svi svetski problemi, ali ako on ne bude izabran, čovečanstvo će se suočiti sa Trećim svetskim ratom. Na ovu temu u "Info danu" govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i filozof, prof. dr Boris Bratina.

28.07.2024

16:39

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija