• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

27.06.2024

09:00

Ko nema stida, ne brine ga sramota! Šok poruke Erakovića i Radonjića, prozivaju Piksija (FOTO)

Starsportphoto

Fudbal

Ko nema stida, ne brine ga sramota! Šok poruke Erakovića i Radonjića, prozivaju Piksija (FOTO)

Podeli vest

Strahinja Eraković i Nemanja Radonjić, reprezentativci Srbije, koji doduše nisu bili sa timom na Evropskom prvenstvu, ostavili su misteriozne poruke na društvenim mrežama nakon povratka fudbalera iz Nemačke.

Srbija je ekspresno završila Evropsko prvenstvo, nakon grupne faze takmičenja. U utorak veče "orlovi" su stavili tačku posle remija sa Danskom (0:0), i sa dva remija i porazom bili poslednji u C grupi. 

Za Strahinju Erakovića nije bilo mesta na spisku reprezentacije, bila je to odluka selektora  Dragana Stojkovića. Od štopera Dragan Stojković Piksi je poveo Strahinju Pavlovića, Nemanju Milenkovića i Miloša Veljkovića koji su bili standardni, kao i Srđana Babića, Nemanju Stojića i Uroša Spajića kao rezerve. U sredu, kada su se fudbaleri vratili iz Nemačke,  Eraković se oglasio na svom instagram profilu i objava će sigurno podići prašinu.  

"Ko nema stida, ne brine ga sramota", glasila je objava fudbalera Zenita, a teško da se odnosi na nešto drugo osim na reprezentaciju.
 

Foto: Instagram

Poruka Strahinje Erakovića

 

Nije samo Strahinja Eraković javio, nego i Nemanja Radonjić, koji je rekao da neće igrati za nacionalni tim, dok je selektor Dragan Stojković.

On je na Instagram postavio fotografiju u dresu Srbije na kojoj se smeje. 

 

Foto: Instagram

Nemanja Radonjić

 

Stojković je pred Evropsko prvenstvo objasnio da Radonjić nije zaslužio da bude na spisku.

Imam odličan odnos sa igračima, kako je rekao, da li je rekao, u to ne ulazim. Pretpostavljam kada bi stigao poziv on bi se odazvao. Nemam lični problem sa Radonjićem, odličan je fudbaler, ali neke stvari su nedovoljne da bi bio ovde. Nemam nameru da govorim o igračima koji nisu na spisku, ono što mogu da vam kažem je da su svi divni momci, nikom vrata nisu zatvorena, odlični profeionalci, odluka je takva kakva je na osnovu podataka statistika i onoga što sam pratio i gledao. Svi moraju da znaju nema ličnih prolema ne daj Bože, i nije samo on i drugi igrači na koje ste navikli da ih vidite nisu tu iz potpuno opravdanih razloga - kazao je selektor Stojković.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija