• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

22.07.2024

07:57

Generalna proba! Evo gde možete gledati okršaj između Srbije i Grčke

Starsportphoto

Olimpijske igre

Generalna proba! Evo gde možete gledati okršaj između Srbije i Grčke

Podeli vest

Košarkaši Srbije savladali su Japan sa 119:100, a od 20 časova ih očekuje duel sa Grčkom pred put na Olimpijske igre (26. jul - 11. avgust).

Obezbeđen je direktan TV prenos na TV RTS 1 i TV Arena Sport Premium 1, dok tekstualni prenos možete da pratite na našem portalu Informer.rs.

Reprezentacija Srbije će tako pred odlazak u Francusku igrati protiv vrlo jakog tima Grčke za koji će igrati najveća zvezda, Janis Adetokumbo. Očekuje se da Arena bude ispunjena do poslednjeg mesta. Red je da naše momke ispratimo na Olimpijske igre kako dolikuje.

Foto: Starsportphoto

 

 

Podsetimo, Srbija je u nedelju savladala Japan (119:100), prethodno je poražena od Australije, pa od Sjedinjenih Američkih Država, dok je upisan u meču sa Francuskom. Selektor Svetislav Pešić je istakao da Srbija mora biti oprezna na Olimpijskim igrama.

Foto: Starsportphoto

 

 

- Mi smo ponekada prihvatali ovo kao prijateljsku utakmicu, nekad smo igrali za publiku, nekad za rezultat. Već će protiv Grčke morati da bude drugačije, pre svega da dignemo odbranu. Momci nisu baš pažnju obratili na odbranu, a ovo što je Japan uradio u životu nisam video. Šutirali su preko 40 puta, ubacili 20. Ne mogu da kažem da se mi nismo zalagali, ali moraćemo da dignemo nivo odbrane protiv Grčke. Bilo je dobre saradnje dva i tri igrača, što smo popravili u odnosu na prethodne utakmice koje smo odigrali. Videli ste da još nismo u fizičkom stanju za turnir kakve su Olimpijske igre, pogotovo protiv rivala koji nas čekaju tamo, Portoriko i Južni Sudan koji su dobri u tranziciji i individualno jaki. Mi moramo da preuzmemo sudbinu u svoje ruke kako bismo došli do pobeda koje mi želimo u grupnoj fazi - rekao je selektor Pešić posle pobede protiv Japana.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)
Live TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)

Gosti emisije "Rat uživo" Informer TV bili su pukovnik Milan Jolović Legenda i analitičar Ljuan Koko. Govorili su o brojnim temama, prvenstveno o predstojećim izborima u Americi, odnosno informaciji da se demokratski kandidat Džo Bajden povlači iz izborne trke, ali i o drugim aktuelnim temama, kao što su ratovi u Ukrajini i Gazi.

21.07.2024

22:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija