• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

31.07.2024

11:30

Selektor Hrvatske umislio da je Đoković!? Svi mu se smeju, isprozivala ga i legenda

EPA

Olimpijske igre

Selektor Hrvatske umislio da je Đoković!? Svi mu se smeju, isprozivala ga i legenda

Podeli vest

Selektor Hrvatske, Islanđanin Dagur Sigurdson, nije smešten u Olimpijskom selu!

Sigurdson je zatražio da bude smešten van Olimpijskog sela jer mu je potreban mir, što je hrvatskoj javnosti prvo otkrio bivši rukometaš Nikša Kaleb.

- Informacija iz reprezentativnih krugova je da je selektor tražio svoj mir, da ne bude pod pritiskom u Olimpijskom selu. Koliko god Olimpijske igre bile najveći sportski događaj, uvek postoji određeni deo sportista koji se plasiraju, znaju da nisu u krugu favorita, ali sam taj doživljaj da su tu svi najbolji sportisti sveta, njima je to egzotika i onda troše energiju onim drugim vrhunskim sportistima, koji su došli u borbu za medalju. Nije čudno da selektor traži svoj mir i da nije uz svoje igrače, jer naši rukometaši su svi profesionalci - rekao je Kaleb u podkastu net.hr-a.

Međutim, to što Kaleb smatra da ne utiče loše što selektor nije sa svojim igračima rezultati baš i ne govore. "Kockasti" su jedva pobedili Japan sa 30:29, potom izgubili od Slovenije sa 31:29, a danas igraju protiv Nemačke.

Sa Kalebom se zato nije složio slavni trener Veselin Vujović koji je opleo po Sigurdsonu.

Foto: EPAIMAGES

Nije mu jasan Islanđanin: Veselin Vujović

- Dakle, zamislite recimo Lina Červara, da je on tako nešto uradio, a on je istorija, legenda, pa razapeli bi ga na kst. Zamislite da je ikome od bivših selektora, bilo kome, taki nešto palo na pamet. I onda dođe jedan Islanđanin, koji misli da je najbolji na svetu, najskuplji i tako nešto napravi. Verovatno će on posle Olimpijskih igara da dobije otkaz, ako se nešto drastično ne promeni u igri Hrvatske. Čovek dobija toliko novca, od hrvatskih trenera pre nikad niko nije dobio toliko i katastrofa je da bolje to ne vodi i ne radi - rekao je Vujović za za net.hr.

Podsetimo, najveće zvezde svetskog sporta uglavnom ne odsedaju u Olimpijskom selu jer ih non-stop oni manje poznati jure za autograme i fotografije. Naš Novak Đoković je pre tri godine uprkos tome boravio u Olimpijskom selu, ali sada je van jer nije imao mira u Tokiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jevtić o slučaju snimanja sastanka bez dozvole: Protiv mene i Opštine Štrpce se vodi hajka
Politika

Jevtić o slučaju snimanja sastanka bez dozvole: Protiv mene i Opštine Štrpce se vodi hajka

Nakon što je iz Opštine Štrpce saopšteno da je osoba sa inicijalima S.I, koja se predstavila kao novinar, bez dozvole i saglasnosti prisustvovala i snimala sastanak predstavnika opštine i meštana sela Gornja i Donja Bitinja, gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić upozorio je da se protiv njega, kao i protiv opštine, vodi hajka od strane onih čije su, kaže, politike štetne po srpski narod na Kosovu.

31.07.2024

20:13

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21