• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V

31.07.2024

20:00

Bogdan kao pravi kapiten: Zadovoljan sam, ovako se izlazi iz poraza!

eparhija raško-prizrenska

Olimpijske igre

Bogdan kao pravi kapiten: Zadovoljan sam, ovako se izlazi iz poraza!

Podeli vest

Ovo je pravi način da se odgovori na poraz od Amerikanaca, zadovoljan sam, poručio je Bogdan Bogdanović nakon pobede Srbije nad Portorikom 107:66 u drugom kolu grupe C Olimpijskih igara u Parizu.

Kapiten "orlova" nije odigrao na prepoznatljivom nivou protiv "drim tima", pa je postojala bojazan da se u redove naše reprezentacije uvukla nesigurnost. 

Fantastičnom igrom i ubedljivom pobedom otklonjene su te crne slutnje, a bek Atlanta Hoksa ne krije zadovoljstvo.

- Dobra energija i sjajan timski rad su nas doveli do pobede. Zadovoljan sam našom igrom. Odgovorili smo na pravi način na onu lošu partiju sa Amerikom. Drago mi je što je tim pun samopouzdanja - rekao je Bogdan.

Foto: AP/Photo

Bogdan u duelu sa Portorikom

Momcima preostaje još duel sa Južnim Sudanom u grupi, a on će odlučivati ko će proći dalje i sa kojeg mesta. Bogdanović je svestan težine meča, ali i kvaliteta protivnika.

- Gledamo samo sebe i ozbiljno pristupamo svakom meču, pa će tako biti i ovoga puta. Južni Sudan dugo igra zajedno i jako se dobro poznaju. Igraju sa mnogo energije i zahtevan su protivnik. Nama predstoji odmor, regeneracija i to je to - objasnio je popularni Bogi.

Za kraj se osvrnuo i na druženje u Olimpijskom selu zajedno sa košarkašicama, ali i ostalim predstavnicima naše zemlje. 

Foto: Tanjug/AP

Pineiro i Bogdanović u borbi

Zajedno sa damama Marine Maljković proslavljali su prvu zlatnu medalju naše zemlje koju su obezbedili strelci Damir Mikec i Zorana Arunović.

- Pratili smo streljaštvo, grmelo je u selu kada su upucali zlato. Nemamo svi televizore po sobama pa smo gledali preko projektora. Košarkašice nas motivišu, moram da priznam da su vrednije i imaju mnogo pozitivne energije. Prenose je i na nas, sjajno se slažemo - zaključio je Bogdan.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Jevtić o slučaju snimanja sastanka bez dozvole: Protiv mene i Opštine Štrpce se vodi hajka
Politika

Jevtić o slučaju snimanja sastanka bez dozvole: Protiv mene i Opštine Štrpce se vodi hajka

Nakon što je iz Opštine Štrpce saopšteno da je osoba sa inicijalima S.I, koja se predstavila kao novinar, bez dozvole i saglasnosti prisustvovala i snimala sastanak predstavnika opštine i meštana sela Gornja i Donja Bitinja, gradonačelnik Štrpca Dalibor Jevtić upozorio je da se protiv njega, kao i protiv opštine, vodi hajka od strane onih čije su, kaže, politike štetne po srpski narod na Kosovu.

31.07.2024

20:13

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21