• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.08.2024

12:00

Počinje "Zemun fest"! Besplatna zabava za sve generacije, građani će uživati u dobroj muzici, hrani i piću!

sr.wikipedia.org

Beograd

Počinje "Zemun fest"! Besplatna zabava za sve generacije, građani će uživati u dobroj muzici, hrani i piću!

Podeli vest

Petodnevna manifestacija "Zemun fest" počinje danas i trajaće do nedelje, a Opština je pripremila bogat besplatan program za građane svih uzrasta. Svečano otvaranje je na Velikom trgu od 20 časova, kada će publiku pozdraviti pesnik Marko Milošević.

Posetioci će od 21 čas imati priliku da pogledaju domaći film "Za danas toliko", u društvu filmske ekipe i reditelja Marka Đorđevića. Film je zabeležio veliku bioskopsku gledanost i postao jedan od najzapaženijih domaćih ostvarenja.

Muzički deo festivala na Zemunskom keju, počinje u četvrtak koncertom grupe "S. A. R. S". Kultni sastav "Nervozni poštar" nastupa u petak, bend "Ničim izazvan" biće na otvorenoj sceni kraj Dunava u subotu, a festival u nedelju zatvaraju "Neverne bebe".

Osim bioskopskih projekcija, ljubitelji filmske umetnosti na Magistratskom trgu moći će da pogledaju i selekciju najboljih studentskih filmova u okviru takmičarskog programa.
Festivalski program prati i postavka "Strit marketa" sa više od stotinu izlagača.

U ovoj zoni posetioci festivala moći će da uživaju u novim mirisima i ukusima, jedinstvenoj ponudi hrane i pića, ali i da se upoznaju sa stvaralaštvom mladih umetnika i zanatlija, koji učešćem na ovoj manifestaciji dobijaju šansu da bolje predstave i plasiraju svoje proizvode.
Posebna zona namenjena je najmlađima, gde ih uz igru i druženje očekuje mnoštvo kreativnih aktivnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set