• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.06.2022

23:19

NOVOFORMIRANA JEDINICA ODMAH REAGOVALA! Izvršili uviđaj na imanju kod Kraljeva čiji je vlasnik držao mrke medvede u kavezu - STROGO ZAŠTIĆENE VRSTE!

Informer

EKOLOGIČNO

NOVOFORMIRANA JEDINICA ODMAH REAGOVALA! Izvršili uviđaj na imanju kod Kraljeva čiji je vlasnik držao mrke medvede u kavezu - STROGO ZAŠTIĆENE VRSTE!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, novoformirane Jedinice za suzbijanje ekološkog kriminala i zaštite životne sredine, koja je obrazovana na inicijativu ministra policije Aleksandra Vulina, u saradnji sa policijskim službenicima PU Kraljevo, Ministarstvom zaštite životne sredine i njenim inspekcijskim organima, veterinarske inspekcije i stručne službe Beo zoo vrta, a po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kraljevu, izvršili su uviđaj na prostoru privrednog subjekta u Kraljevu čiji je vlasnik bez potrebne dozvole u kavezu na otvorenom držao dve jedinke mrkog medveda - strogo zaštićene vrste.

Dalju brigu o životinjama preuzeće nadležne službe koje će angažovati Ministarstvo za zaštitu životne sredine.

Foto: Informer

Mrki medvedi zatvoreni na privatnom imanju kod Kraljeva

Po nalogu dežurnog tužioca izvršiće se i ekspertiza zdravstvenog stanja životinja  radi kvalifikacije krivičnog dela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Novi napad na Trampa?! Šta se ovo dešava u Americi?
Planeta

Novi napad na Trampa?! Šta se ovo dešava u Americi?

Štab za kampanju bivšeg predsednika SAD i republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trampa saopštio je da je bio meta hakerskog napada i da sumnja da su iranski akteri umešani u krađu i distribuciju osetljivih internih dokumenata.

11.08.2024

21:46

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set