• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.06.2023

11:19

NOVO UPOZORENJE RHMZ! Naredna dva sata obilni PLJUSKOVI SA GRMLJAVINAMA (FOTO)

printscreen

Vesti

NOVO UPOZORENJE RHMZ! Naredna dva sata obilni PLJUSKOVI SA GRMLJAVINAMA (FOTO)

Podeli vest

Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje da se naredna dva sata očekuju pljuskovi sa grmljavinom lokalno i kratkotrajno, a biće intenzivnih padavina u Sremu, Šumadiji, na zapadu i jugozapadu zemlje.

Pljuskovi sa grmljavinom koji se danas  očekuju na području Srbije lokalno će biti veoma intenzivni uz grad.

Sutra (12.06.) na severozapadu zemlje (Bačka, sever Banata) prestanak kiše. U ostalim krajevima zadržaće se padavine, koje će biti obilnije u istočnoj, centralnoj i južnoj Srbiji, kao i na jugu Banata. Na ovom području se očekuje od 15 do 40 mm za 24 h, lokalno i više (naročito u Borskom i Braničevskom okrugu, kao i lokalno u brdsko-planinskim predelima).

U utorak (13.06.) ujutro i pre podne na istoku Srbije zadržavanje obilnih padavina, pa će ukupna količina dostići od 40 do 80 mm za 48 h, pre svega u Braničevskom i Borskom okrugu i oblasti Homolja. U većini ostalih krajeva u utorak i sredu (13 - 14.06.) dvodnevna kratkotrajna stabilizacija vremena.

Izdato je i hidrološko upozorenje.

Foto: printscreen rhmz

- Narednih dana na slivovima Kolubare, Jadra, gornjih tokova Zapadne i Južne Morave, Ibra, Nišave, Toplice, Rasine, Majura, Belice i Crnice, kao i na slivovima Mlave, Peka i Timoka moguća su izlivanja manjih bujičnih vodotoka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jovanov dao Miroslavu Aleksiću brutalan odgovor: Mi hoćemo modernizaciju, a vi hoćete vraćanje u pećinsko doba!
Politika

Jovanov dao Miroslavu Aleksiću brutalan odgovor: Mi hoćemo modernizaciju, a vi hoćete vraćanje u pećinsko doba!

Šef poslničke grupe SNS Milenko Jovanov replicirao je danas, tokom prepodnevnog dela sednice Narodne skupštine, narodnom poslaniku Miroslavu Aleksiću koji je govorio o resursima, poljoprivredi, industriji... Poručio je da su na čelu protesta protiv litijuma likovi koji su govorili da je vlast posekla 40 odsto drveća u Srbiji, da su satanisti i da počinje borba protiv satanizma.

31.07.2024

15:32

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set