• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.07.2020

09:45

Oglasio se doktor Nestorović na Fejsbuku, OVO JE NJEGOVA PORUKA - "Baš kako priliči kontroverznom doktoru"

Društvo

Oglasio se doktor Nestorović na Fejsbuku, OVO JE NJEGOVA PORUKA - "Baš kako priliči kontroverznom doktoru"

Podeli vest

Oglasio se doktor koji uvek izaziva dosta pažnje u javnosti.

Član Kriznog štaba i poznati pulmolog Branimir Nestorović pohvalio se na svojoj Fejsbuk stranici da je objavio knjigu “Između dva sveta”.

- Posle više godine porođajnih muka, moja biblija je gotova. Ima 600 strana, ima i za laike, a i za lekare zanimljivih tema (baš kako priliči “kontroverznom” doktoru)- napisao je Nestorović.

 

 

 

Podsetimo, pre nekoliko dana novinarska ekipa "pronašla" je doktora Nestorovića u Obrenovcu, nakon što se neko vreme nije pojavljivao u javnosti.

- Tu sam, u Obrenovcu, malo se odmaram, a popodne radim. Dopi*delo ovo sve, već je postalo ludilo - rekao je on novinarima.

O dr Nestoroviću u Obrenovcu ljudi imaju samo reči hvale. Svi do jednog su se složili da je doktor uvek bio voljan da porazgovara sa svakim koga sretne, da je kao lekar pomogao deci mnogih sugrađana i da je u vreme korona pošasti njegova reč zvučala umirujuće i bila dobrodošla u svakom trenutku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Opasna igra Erdogana, Putin preko ovog neće tak tako preći! Turska, Rumunija i Bugarska okružuju brodove ruske Crnomorske flote!
Šta se dešava

Opasna igra Erdogana, Putin preko ovog neće tak tako preći! Turska, Rumunija i Bugarska okružuju brodove ruske Crnomorske flote!

Redžep Tajip Erdogan još jednom je demonstrirao svoje majstorstvo političke fleksibilnosti. Na susretu sa Vladimirom Putinom na marginama samita ŠOS u Astani, Erdogan je pozvao ruskog lidera u Tursku. On je obećao da će Turska naručiti izgradnju nove nuklearne elektrane od Rusije, da će kupovati više prirodnog gasa i da će generalno povećati bilateralni trgovinski promet na 100 milijardi dolara.

03.07.2024

22:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija