• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pavle Ivković

13.01.2024

10:06

"Nismo mi đubretari, nego čistači! Đubretari su oni što bacaju!: Dragan je čistač ulica i svoj posao obožava

Privatna arhiva

Društvo

"Nismo mi đubretari, nego čistači! Đubretari su oni što bacaju!: Dragan je čistač ulica i svoj posao obožava

Podeli vest

"Nismo mi đubretari, nego čistači, a đubretari su oni što bacaju smeće", ovo su reči Dragana Vasića (33) iz Beograda, koji već punih 13 godina radi u Gradskoj čistoći, a do žiže interesovanja je došao zbog svojih plavih očiju tokom snimanja na društvenim mrežama.

Za Informer.rs otkriva kakav je život čistača, ali i kako se bori sa "fanovima".

- Počeo sam sasvim slučajno da se bavim ovim poslom, bio sam klinac, trebalo je novca za izlaske, a moj tata je radio 36 godina u firmi i svi ga znaju. Tada je bila neka akcija čišćenja kamiona, moj tata je pozvao sve te ljude na kafu i tada sam ja upoznao i šefa, koji mi je ponudio posao, te sam tako i počeo da radim nakon par dana - priča nam Dragan.

Foto: Privatna arhiva

 

 

"Da nas nema, kakve bi ulice bile"

- Težak je ovo posao, najteže je zimi. Ljudi nam prave haos, oni što kopaju po kantama i oni neretko naprave lom, psi sve rastrgnu a mi čistimo - objašnjava nam Vasić, i dodaje da uprkos svemu voli svoj posao.

Plave oči, dovele su ga do toga da ga žene obožavaju, a kako ističe, i pre toga su ga volele, ali kada se pojavio u javnosti, tada je sve postalo intenzivnije.

- Moram da kažem da sam ja oženjen, porodičan čovek i imam troje dece, ali ne mogu da kažem da mi to ne prija! Naravno da mi prijaju komplimenti, a i mlad sam čovek, što da ne, jedino što je žena baš ljubomorna, ali šta da se radi - priča nam.

Foto: Privatna arhiva

 

 

Do sada nije dobijao ponude za spotove, slikanja ili snimanja, ali evo šta bi radio da ih dobije.

- Biću iskren, da mi neko ponudi da snimam nešto, slikam se ili bilo šta, pristao bih, naravno. Imamo kolegu Jocu koji je bio u jednom spotu, to  je jako lepo, tako da bih pristao - priča nam.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zašto Evropa ćuti?! Rusi u neverici, Amerika rešila da uništi EU! Moskva razobličila najnoviji suludi poziv Brisela, jasno je šta se krije iza svega!
NERAZUMNO

Zašto Evropa ćuti?! Rusi u neverici, Amerika rešila da uništi EU! Moskva razobličila najnoviji suludi poziv Brisela, jasno je šta se krije iza svega!

Preporuka EU Kijevu da zabrani tranzit ruske nafte odgovara interesima SAD, kojima je potrebna potpuna zavisnost Brisela od američkih energetskih resursa, prokomentarisala je zvanična predstavnica ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova reči mađarskog šefa diplomatije Petera Sijarta da je zabrana tranzita koordinirana iz Brisela.

04.08.2024

14:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija