• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.06.2024

13:48

Rodio se jer je otac pare za abortus dao ljubavnici! Potresna ispovest mladića rasplakala Srbiju

Shutterstock

Društvo

Rodio se jer je otac pare za abortus dao ljubavnici! Potresna ispovest mladića rasplakala Srbiju

Podeli vest

Iako je sa ocem više puta pokušavao da razgovara, svakog puta završavalo sa istim rečenicama "shvatićeš kad porasteš" ili "jedna riba vodu ne zamuti", jer kako navodi, uopšte ne zna da sluša

Jedan mladić iz Srbije skupio je snage i na jednoj društvenoj mreži otvorio dušu o porodičnom nasilju koje je njegova majka pretrpela, a ostavilo je dubok i neizbrisiv trag u života brata i njega. Svoju potresnu ispovest započeo je mišlju koja ga je danima "proganjala"- da li sutradan uopšte želi da ode na sahranu svog oca kada bude umro?

Sva strahota počela je, kako navodi, kad se rodio njegov stariji brat i kada se otac odao alkoholu i počeo da tuče majku.

- Živeli su zajedno kod njegovih kući, baba i dan danas priča kako bi moj brat možda mnogo više postigao u životu da otac nije šutirao mamu u stomak dok je bila trudna - počeo je svoju potresnu priču momak.

Nakon dve godine rodio se i on, i to samo zato što je njegov otac, kako tvrdi, novac koji je uzeo od tasta za abortus dao za rođendanski poklon sadašnje maćehe ovog dečka.

- Razveli su se posle nekog vremena, posle čega smo živeli sa majkom. Odrasli smo u istom selu ali na drugom kraju od njega. Ostali smo u normalnom odnosu sa njim jer smo voleli da idemo kod babe i dede, njegovih rodjitelja sa kojima i dan danas živi - objasnio je on.

Foto: printsrkin

 

 

Ipak, otac nikada nije pokušao da se zbliži sa njima, priča ovaj momak i dodaje da bi se s vremena na vreme pojavio, tačnije samo onda kada čuje da se desio neki veći problem ili kada bi mu nešto zatrebalo. A kada bi ovaj mladić i brat posetili njega i maćehu to bi doživeli kao da su kod komšije.

- Bratu je pravio osamnaesti rođendan samo da ne bi morao ništa da mu kupi kao poklon. Kad odemo uvek su kao otvoreni za priču koja uglavnom izgleda kao sa komšijom koga sretneš u prolazu posle čega samo odem da pričam sa dedom bez njih - napominje mladić.

Stariji brat već planira svadbu sa verenicom i, kako momak tvrdi, oca ne želi da zove na slavlje.

- Verovatno mi odatle ta misao kako ne želim da mu ukažem bilo kakvu čast. Ne mrzim ga, nisam tako vaspitan, ali bih voleo svašta da mu kažem, kao u filmu ono, sve u facu - kaže on.

Iako je sa ocem više puta pokušavao da razgovara, svakog puta završavalo sa istim rečenicama "shvatićeš kad porasteš" ili "jedna riba vodu ne zamuti", jer kako navodi, uopšte ne zna da sluša.

- Jedino zašto razlišljam da možda odem jeste zbog polubrata sa kojim sam u prilično lepom odnosu i nisam siguran da bi me razumeo - zaključio je dečko.

Na kraju svog izlaganja istakao je da je svestan i da njegova majka nije savršena osoba, ali da je i sasvim jasno kako se odnosi rešavaju na zdrav način.

Njegova objava na društvenim mrežama mnoge je rastužila, ali ispod nje nizale su se samo poruke podrške za ovog mladića i njeogvog brata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija