• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2024

13:39

Devojčica iz Srbije doživela pravu dramu na Tasosu: U plićaku nagazila na ovo "čudo", a onda su usledili nesnosni bolovi!

Shutterstock

Društvo

Devojčica iz Srbije doživela pravu dramu na Tasosu: U plićaku nagazila na ovo "čudo", a onda su usledili nesnosni bolovi!

Podeli vest

Već nekoliko turista iz Srbije ove sezone u Grčkoj imalo je susreta sa dragon ribom!

Dragon fish ili Morski pauk je riba koju karakterišu šare na leđima. Sa donje strane ima bodlju okrenutu unazad, a sličnu bodlju ima i na prvom leđnom peraju.

- U Limenariji, na Tasosu je danas moja ćerka u plićaku nagazila na ribu pauka, drakena, izazvavši joj nesnosan bol u nožnom prstu - napisala je Bojana u Fejsbuk grupi "Grčka info".

Navela je da se dete previjalo od bolova.

Foto: Facebook printscreen

 

 

- Odmah smo otišli kod lekara koji joj je dao injekciju na mestu uboda, i još jednu injekciju u kuku, mast i antibiotik devet dana. Primetili smo da ih ima i na Astridi i na Tripiti plaži. Ako vam se ne daj bože ovo desi, a lekar nije blizu, odmah staviti u vruću vodu ili u vruć pesak, jer je riba otrovna. Nažalost u tom trenutku nije imala patike za plivanje - dodala je Bojana.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Bandović veruje: Spremni smo na sve protiv Ajaksa!
Fudbal

Bandović veruje: Spremni smo na sve protiv Ajaksa!

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je pred revanš meč protiv Ajaksa u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope da je njegova ekipa spremna na sve i da će se četvorostrukom prvaku Evrope suprotstaviti timski i disciplinovano.

31.07.2024

21:40

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!
Srbija

Brži od munje! Jovan je Krajišnik za medalju!

Nepobediv u penjanju uz stub i ove godine, na 14. Krajiškom višeboju u Banatskom Velikom Selu, bio je Jovan Stupar, koji je munjevitom brzinom, za 5, 80 sekundi došao do vrha i na njega okačio krajišku kapu!

30.07.2024

19:21