• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.04.2023

16:32

MILATOVIĆEVA CRNA GORA GRĐA OD MILOVE! Crnogorci direktno podržali Prištinu za članstvo u Savetu Evrope!

printscreen

Politika

MILATOVIĆEVA CRNA GORA GRĐA OD MILOVE! Crnogorci direktno podržali Prištinu za članstvo u Savetu Evrope!

Podeli vest

Crna Gora opet je okrenula leđa Srbiji! Predstavnik Crne gore u Komitetu ministara Saveta Evrope danas je direktno podržao zahtev Prištine za članstvo u toj organizaciji EU

 

Crna Gora bila je jedna od 33 zemlje članice koja je glasala za zahtev Prištine.

Podsetimo, sedam država članica je bilo protiv (Srbija, Azerbejdžan, Gruzija, Rumunija, Kipar, Španija i Mađarska), dok je pet bilo uzdržano (Grčka, Slovačka, Moldavija, Ukrajina i BiH. Jermenija nije glasala. 

Naša delegacije je odmah nakog glasanja napustila salu, uz izjavu da će Srbija preispitati modele daljeg učešća u organizaciji".

Današnje vanredno okupljanje KMSE sazvano je na insistiranje Kvinte, pre svih Nemačke, koja je insistirala da se aplikacija Prištine, koja je predata u maju prošle godine, konačno nađe na dnevnom redu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 1 godinu

Kada pogledate jedno i drugo lice , veoma jasno se moze vidjeti da je osoba na ljevoj strani mnogo pokvarenija i podlija .

Milan

pre 1 godinu

Daleko vam lepa kuća, i ne čudi me ništa, Balkan je odavno prokleto dvorište i kuća puna đavola iz koje nikad nećemo izaći.

Vns

pre 1 godinu

Zar nije Informer veličao i hvalio novog cenogorskog vladara...jde Informeru odluči se više ko je dobar a ko ne....

Djurdja

pre 1 godinu

Milo je jos na vlasti. Jakov ima jos da saceka proglasenje, a posle cemo videti.

Patriot

pre 1 godinu

Pa dali je neko očekivao nešto drugo? Montenegro, Croatien i Ukraine nisu više SLAVENSKA BRAĆA oni su se odrekli korena...

Krivi

pre 1 godinu

Grešite, kao i uvek. Nije ovo Milatovićeva Crna Gora, koja je glasala ZA Kosovo u SE...ovo je Mandićeva i Kneževićeva Crna Gora, koja je glasala protiv Srbije. Njih dvojica, neko ih naziva Srbi, što oni nisu, jer da jesu ne bi ni u ludilu podržali Milatovića, u drugom krugu glasanja. Ja sam upozoravao, pisao...ali ne vredi. Protiv Mila se moglo i odbraniti, ali protiv Milatovića, nema odbrane srpskih interesa. Zašto? Zato što su Srbi izabrali Milatovića. Ponoviću: on je zlo od čoveka.

Nada

pre 1 godinu

Ovaj picopevac je Milova muva podguza !Samo polako kada se narod digne protiv njega bice gore nego sa Milom - mala smrda !

Pera Bandera

pre 1 godinu

Što drugo očekivati od NATO potrčka????

MrKamenjarac

pre 1 godinu

Mili Bože šta rade evri i dolari.....pa zar Srbski rod ima toliko IZRODA?????

Penzioner

pre 1 godinu

Pohitajte narode Srbije, svi na crnogorsko primorje da im se zahvalite !!?????????????? Smradovi pogani ...ko ih je obnovio posle zemljotresa ????????????? Sve zaboravili..................

MiroslavBB

pre 1 godinu

Lijepi RAT, na Balkanu - da 'malo PROČISTI' sav taj SMRAD koji se DECENIJAMA gomilao ...???!!!

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija