• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.06.2023

18:52

STOJKOVIĆ PRIŽELJKUJE MAJDAN U SRBIJI DOK MAŠTA O FOTELJI: NATO lobista kolovođa protesta! (VIDEO)

printscreen

Politika

STOJKOVIĆ PRIŽELJKUJE MAJDAN U SRBIJI DOK MAŠTA O FOTELJI: NATO lobista kolovođa protesta! (VIDEO)

Podeli vest

Takozvane "proteste protiv nasilja" predvodi i Čedomir Stojković - NATO lobista koji je glavni zagovarač uvođenja sankcija Rusiji i koji priželjkuje Majdan u Srbiji!

Stojković je, podsetimo, prethodno stao i u odbranu terorista Aljbina Kurtija koji su uhapšeni u centralnoj Srbiji, na oko 1,8 kilometara od administrativne linije.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aca

pre 1 godinu

Izdajnici jedni vi hoćete da vodite državu, pa gde ćete da je vodite u propast i jamu, kako li vam narod veruje lopovčine jedne!

Milenko

pre 1 godinu

NATO lobista Stojković priželjkuje krvoproliće po ulicama.

Ana

pre 1 godinu

Vi samo brinete o svojim ličnim interesima i u koju fotelju da se smestite ne interesuje vas Srbija i njeni gradjani!

Marko

pre 1 godinu

Stojković može samo da traži mesto u zatvoru, jer mu je tu najbezbednije. Ko je on da traži promenu zastave Srbije. Sramota.

Filip

pre 1 godinu

Učešće NATO lobiste u organizaciji protesta opozicije jasno govori o tome da strane službe stoje iza pokušaja da se destabilizuje Srbija i sruši Vučić.

Tanja

pre 1 godinu

Užas. Pa taj narod koji podržava opoziciju očigledno nije svestan ko ih predstavlja. Oni koji bi Srbiju izbrisali iz istorije da je ikada postojala. Dno dna.

Pera

pre 1 godinu

Opozicija sama pozivanjem ovakvih ljudi na proteste još više ih obesmišljava.

Ana

pre 1 godinu

Stojković, izdajnik i plaćenik. Može samo da mašta o fotelji a za Majdan mora malo do Ukrajine

Sanja

pre 1 godinu

Majdana u Srbiji neće biti, vlast se dobija isključivo na izborima.

ZAvram

pre 1 godinu

Под хитно треба увести институт у закон: прогон због велеиздаје, срамоћења државе и народа, док је опстанак земље доведен у питање, као и безбедност њених грађана! Наредни избори: цензус на пет, седам за коалиције! Оволику количину мржње према сопственој држави и народу, а само зарад отимања власти, свет још није забележио у својој историји! Бруке, ђ.брад, ш.ам, мон.труми проклети! Проклето им и тело, и колено! Никада се власти дочепати више и земљи Србији неће!

Normalac

pre 1 godinu

Srbija je EU, a vojno je Nato. Tek će vas jebati Stojković, hulje udbaške.

Ćikula

pre 1 godinu

Treba to kao Francuzi, policija pendreci, dimne bombe, zatvor. Imamo li mi zakon o izdajnicima i državnim neprijateljima, odma ga treba primeniti na tom govedu, Stojkoviću

Hana

pre 1 godinu

Nikakvog Majdana neće biti u Srbiji iako bi to najviše odgovaralo opoziciji ali i Kurtiju.

Nana

pre 1 godinu

MAjdana i prelazne vlade nece biti sigurno. Idemo na izbore pa pokazite koliko ste bitni.

Maja

pre 1 godinu

Vodje i organizatori protesta sve sami strani plaćenici i nasilnici koji bi Majdan u Srbiji, al malo su se zeznuli.

Nikola

pre 1 godinu

Sve lepše od lepšeg! Nasilnici sole pamet i protestuju protiv nasilja! Državni neprijatelji bi da ruše vlast. E Srbijo, tužna li je slika danas tvog odraza!?

Sanja

pre 1 godinu

Proteste bi trebalo da predvodi ugledni građanin, a ne nasilnici i državni izdajnici.

Ceca

pre 1 godinu

E ko je opoziciji organizator protesta je jadno i smešno. Opozicija svakoga dana sve više propada i samu sebe tera u dno.

Ivana

pre 1 godinu

Stojković i može samo da priželjkuje Majdan u Srbiji, jer od te priče nema ništa. Politika koju zagovara, kosi se sa svim što je dobro za Srbiju, samim tim - ne prolazi!

Maja

pre 1 godinu

Odavno je poznato da opozicija samo želi nasilje i da pravi nerede.. To iznova dokazuju svakim novim protestom..

Nikola

pre 1 godinu

Odvratno i mizerno da gore ne može. Šta jadni narod sledi, imaju li mozak ili samo kašu. Koga su primili među svoje, bruka.

Sanja

pre 1 godinu

Protesti su sada još jasniji. Narod vidi da su svi oni koji zlo žele Srbiji na ovim protestima

Ceca

pre 1 godinu

Stvarno velika preporuka da narod glasa za ove lezileboviće. Čovek koji lobira ta one koji su nam bombardovali zemlju. Fuj

Ivana

pre 1 godinu

Опозиционе вође све сами страни плаћеници и мрзитељи Србије, страшно!

Pavle

pre 1 godinu

Uprkos zeljama NATO lobista i drugih anti Srba da Srbija bude srusena putem novog 5. oktobra ili Majdana, to se nece sigurno desiti.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija