• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.06.2024

19:53

Beograd je dugo bio pod merama! Vučić: Bilo bi dobro da se što pre krene sa formiranjem vlasti

Printscreen/RTS

Politika

Beograd je dugo bio pod merama! Vučić: Bilo bi dobro da se što pre krene sa formiranjem vlasti

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, gostujući na RTS, govorio je o formiranju nove vlasti u prestonici.

Predsednik Vučić je, gostujući na RTS-u, istakao da bi bilo dobro da se što pre krene sa formiranjem vlasti u Beogradu.

- Ne znam zašto bi se na nekim mestima žurilo. Beograd je dugo bio pod merama, i bilo bi dobro da se što pre krene sa formiranjem vlasti. U Novom Sadu nema potrebe da žure. Svi protivkandidati su ubedljivo poraženi. Tri mosta se tamo gradi, fabrike... Što se Niša tiče. Ja sam tu potpuno protiv onoga što su uradili i jedni i drugi. Zamolio sam ono veče da bi bilo dobro da svi sačekaju u Nišu. Znao sam da imamo većinu, jer smo mi prebrojali biračka mesta i sabrali glasove. Saglasan sam sa čovekom iz CeSID-a, da treba svima dozvoliti uvid. Tražili su i dobili, i ni za jedan glas nije bilo drugačije - kazao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija