• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.07.2024

13:48

"Vučić je perverzni psihopata": Voditelji opozicione TV Nova najgnusnijim uvredama vređali predsednika u programu uživo! (VIDEO)

Printskrin video

Politika

"Vučić je perverzni psihopata": Voditelji opozicione TV Nova najgnusnijim uvredama vređali predsednika u programu uživo! (VIDEO)

Podeli vest

Marko Vidojković i Nenad Kulačin i ranije su u svojoj emisiji vređali predsednika Srbije Aleksandra Vučića, između ostalog i psujući mu majku.

Naime, voditelji opozicione TV Nova najgnusnijim uvredama vređali su ponovo predsednika u programu uživo.

- Naš predsednik je mimo kiše, mimo svega, sam tamo negde u nekom šumarku. 'Vatali se ljudi za glave, ko je ovaj psihopata. Kod njih obično takvi ljud budu u nekim drugim institucijama, a ne na slobodi - kaže Kulačin, a Vidojković u svom nevaspitanom maniru dobacuje: Zanimljiva mi je ova kovanica perverzno-inverzna - i dodaje:

- Mislim da je predsednik perverzan. Posle 12 godina vlasti moraju da mu ispadnu neke stvari iz usta koje nisu unapred planirane, tako da on sam je sedeo, smislio i bio u fazonu perverzno i onda mu je neko šapnuo inverzno gvozdeni determinizmi. Sve vuče na neki sado-mazo fazon kod njega. Ja odmah pomislim na neke lance, kape kožne, kugle u ustima, bičeve. Tako da mislim da je to predsednika inspirisalo.

Pogledajte priloženi snimak:

Ono što je jako zanimljivo jeste činjenica da je Vidojković došao u studio Nove u Beogradu, iako je navodno u inostranstvu pod zaštitom PEN centra, jer mu je tobože ugrožena bezbednost u Srbiji, pa se u svoju emisuju šatro uključuje video pozivom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija