• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.08.2024

12:39

Apel organizatorima Bebekovog koncerta u Beogradu: Razmotrite odluku o održavanju!

ATA Images

Politika

Apel organizatorima Bebekovog koncerta u Beogradu: Razmotrite odluku o održavanju!

Podeli vest

Član Predsedništva SNS Sandra Božić poručila je da organizatori koncerta hrvatskog pevača Željka Bebeka ozbiljno treba da razmotre odluku da li on treba da se održi u Beogradu 15. novembra zbog Bebekovog sramnog veličanja zločinačke akcije "Oluja".

Svako ko ima obraz, ne bi davao doprinos u obeležavanju stvaranja države na krvi i progonu jednog naroda. Svako s druge strane bira publiku za koju će nastupati. Međutim, licemerno je makar i pomisliti da pesmom i veseljem treba proslavljati i podržavati tvorevinu nastalu iz zločinačke operacije “Oluja”, a onda se nadati da će vas isti taj narod dočekati raširenih ruku- rekla je Božićeva i dodala:

Foto: Masha Bandjur

 

- Srbima se s druge strane zabranjuje ulazak u Hrvatsku za najmanji pomen Jasenovca kao mesta masovnog ubijanja od strane ustašakih vlasti, što smo mogli da vidimo i onda kada je predsedniku Vučiću zabranjeno da položi cvet u Jasenovcu. Verujem da će organizatori razmotriti odluku o održavanju koncerta - istakla je Božić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija