• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.08.2024

11:18

Lažni ekolozi pokušavaju da legalizuju nasilje! Vučević jasan: Ko krši zakon, mora da odgovara! Neka probaju tako nešto u Britaniji, Nemačkoj, Francuskoj...

Miloš Rafailović

Politika

Lažni ekolozi pokušavaju da legalizuju nasilje! Vučević jasan: Ko krši zakon, mora da odgovara! Neka probaju tako nešto u Britaniji, Nemačkoj, Francuskoj...

Podeli vest

Premijer Srbije Miloš Vučević rekao je da hejterska opozicija svojim objavama na društvenim mrežama pokušava da legalizuje nasilje.

- To je kršenje ustava, pre svega kršenje zakona, da budem precizniji. Ostajem kod toga - ko krši zakon, mora da odgovara - rekao je Vučević za Informer, a na to što najavljuju proteste tek posle mora, kada se osunčaju i kada se odmore, premijer poručuje: 

- Kad se odmore nek dođu. Da vam kažem, svako ima pravo da protestuje, da se okuplja, a nema niko pravo da vrši nasilje. A oni sve vreme kroz njihove tvitove, objave, saopštenja, oni najavljuju legitimizaciju i legalizaciju, pod znacima navoda, nasilja, oni oni rade tu pripremu, da kažem, artiljerijsku, da se opravda ako dođu do nasilja. I kada vi privedete nekoga ko je prekršio zakon, oni hoće da okrenu ćurak i kažu policijska represija..Pa probajte to da uradite u Francuskoj, Britaniji, Nemačkoj...  - kaže Vučević. 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija