• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.08.2024

13:15

Opozicioni licemeri žele da zabrane Vučiću da razgovara sa narodom! Nisu tako govorili kad je Tadić osnovao posebnu kancelariju za to, koju je vodio Đilas!

printscreen

Politika

Opozicioni licemeri žele da zabrane Vučiću da razgovara sa narodom! Nisu tako govorili kad je Tadić osnovao posebnu kancelariju za to, koju je vodio Đilas!

Podeli vest

Opozicioni licemeri, među kojima je i advokat Jovan Rajić, poručio je da predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću treba zabraniti da razgovara sa građanima, a da je pritom prećutao šta su svojevremeno radili Boris Tadić i Dragan Đilas.

- Meni je tu sporno u kom svojstvu je predsednik Republike tamo boravio, jer on ili je prekršio Ustav, ili je prekršio zakon, a najverovatnije da je prekršio i Ustav i zakon. Evo kako, predsednik Srbije ima vrlo jasna ustavna ovlašćenja, dakle, on ima svojih osam ovlašćenja. Ovaj naš predsednik svako malo izmisli i neko novo sam sebi, ali on je omeđan svojim ovlašćenjima i nijedno od tih ne kaže da on treba da ide da razgovara sa građanima o realizaciji jednog u suštini privatnog projekta, bez obzira na to da li se radi o nekoj strateškoj sirovini, kao što se u ovom slučaju zaista radi, ali to nije njegov posao da ide i da razgovara sa ljudima, da ih ubeđuje - rekao je Rajić kome nije smetalo to što je Boris Tadić svojevremeno osnovao čak i posebnu kancelariju za razgovore sa građanima, a čiji je šef bio, ni manje ni više, nego tajkun Dragan Đilas.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija