• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.08.2024

11:48

Kad im odgovara - može SANU! Vučević o izjavi proglasovca Cvetkovića: Ništa se neće raditi dok struka ne bude rekla šta treba da se radi!

Miloš Rafailović

Politika

Kad im odgovara - može SANU! Vučević o izjavi proglasovca Cvetkovića: Ništa se neće raditi dok struka ne bude rekla šta treba da se radi!

Podeli vest

Premijer Srbije Miloš Vučević, gostujući na Informer TV, komentarisao je izjavu akademika i jednog od osnivača Proglasa Vladice Cvetkovića koji je rekao da nije tačno da je stav SANU da ne treba rudariti litijum, te da pojedini mediji lažima šire paniku!

Vučević kaže da tajkunskim medijima i njihovim stručnjacima SANU odgovara kad govori ono što im ide u prilog.

- Kad im odgovara - može SANU. Ništa se neće raditi preko noći, mi ćemo se voditi onim što bude rečeno od strane struke voditi računa o zdravlju građana i ekonomiji, ali ekonomski aspekt nije ispred zdravlja. Nikom ništa ne dugujemo, nismo ničije sluge, ničija kolonija, ničije naloge ne moramo da izvršavamo. Neće se raditi dok struka ne bude rekla šta treba da se radi - rekao je Vučević.

Vučević je istakao da, kad se pogleda TV N1 i njihovo izveštavanje, SANU je epicentar zla kad njima ne ide u prilog, a kada im ide, onda prihvatu SANU izveštaje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija