• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.08.2024

19:28

Đilas toliko laže da ne može ni da zapamti šta je sve slagao! Opet negira ono što je pre 10 meseci priznao: Strpao je u džep 619 miliona evra!

printscreen

Politika

Đilas toliko laže da ne može ni da zapamti šta je sve slagao! Opet negira ono što je pre 10 meseci priznao: Strpao je u džep 619 miliona evra!

Podeli vest

Tajkun Dragan Đilas toliko laže da više ne može ni da zapamti šta je sve slagao, pa je danas ponovo negirao da ima 619 miliona evra, iako je to pre samo 10 meseci, u oktobru prošle godine, javno priznao!

- O tome da sam ukrao 600 miliona evra, a ja sada sedim ovde sa vama u studiju, a sa 600 miliona evra ne postoji nijedno bolje mesto gde mogu da živim. Ne treba da gubimo vreme na te njihove stalne laži i stalne priče, mi treba da govorimo ono što je istina - naveo je Đilas gostujući na tajkunskoj televiziji.

Pa, hajde Dragane, kaži nam istinu! 

Podsetimo, pre samo 10 meseci, u oktobru prošle godine, on nam je i rekao istinu:

- 619 miliona evra, oni uzimaju prihode firme u 10 godina, u 10 zemalja, na koji je plaćen porez. Ja se ponosim time - rekao je tada Đilas. 

Pogledajte video i uverite se sami da Đilas toliko laže da ni sam ne može da zapamti sve svoje izmišljotine:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?
Live TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?

Kandidat za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da bi bio srećan da Elonu Masku da visok položaj u svojoj administraciji ako pobedi na izborima u novembru. Gosti "Otvorenog studija" Informer TV politički konsultant Vlada Dobrosavljević i ekonomista profesor Bojan Dimitrijević komentarisali su ovu vest, ali i analizirali šta to povezuje ova dva preduzetnika.

23.08.2024

20:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija