• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.08.2024

21:11

Dve su umrle kod kuće! Stravična istina o smrti tri bebe u Mladenovcu

Shutterstock

Društvo

Dve su umrle kod kuće! Stravična istina o smrti tri bebe u Mladenovcu

Podeli vest

Tri bebe sa teritorije Mladenovca, umrle su u roku od od 24 časa. Jedna je bila predozirana paracetamolom, a dve su umrle kod kuće, saznaje Telegraf.rs.

Prvu bebu u Službu za zdravstvenu zaštitu dece donele su majka i baka, navodeći da joj rastu zubići.  Dežurna doktorka konstatovala je da dete tri dana ima temperaturu do 39, koža joj je bila bleda, šaka u grču... Hitno je organzovala sanitet i poslala je u roku u 15 minuta u UDK "Tiršova".

I drugi slučaj desio se juče, Hitna pomoć dobila je poziv i tada je prijavljena smrt deteta koje je srčani bolesnik.

Dete je zatečeno bez svesti, nije disamo, bez vidljivih tragova nasilja. Nakon što su lekari konstatovali smrt dat je nalog za obdukciju.

Treći slučaj, kako saznajemo, desio se danas oko 8 časova, kada je Hitna pomoć dobila poziv.

Majka je nazvala HP i prijavila da je dete modro. Dežurna ekipa stigla je za pet minuta na adresu. Dete nije imalo puls, nije disalo, bilo je modro. Lekari su pokušali da reanimiraju bebu, ali, nažalost nije bilo spasa. Lekari su konstatovali smrt.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?
Live TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?

Kandidat za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da bi bio srećan da Elonu Masku da visok položaj u svojoj administraciji ako pobedi na izborima u novembru. Gosti "Otvorenog studija" Informer TV politički konsultant Vlada Dobrosavljević i ekonomista profesor Bojan Dimitrijević komentarisali su ovu vest, ali i analizirali šta to povezuje ova dva preduzetnika.

23.08.2024

20:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija