• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.08.2024

11:19

Vučić o kampanji N1 i Šolaku: On bi voleo da me neko ubije!

Profimedia, Reuters

Politika

Vučić o kampanji N1 i Šolaku: On bi voleo da me neko ubije!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na pitanje N1 rekavši da oni iznose laži i to po naređenju tajkuna Dragana Šolaka.

- Svakoga dana, najprljavijom kampanjom, između ostalog, kako će Francuzi ovde da skladište nuklearni otpad. Nije mi problem kada iznosite uvrede da sam kriminalac, vođa mafije, psihopata, majmun, ludak, đubre, to sve iznosi Šolak svakoga dana na sovjoj televiziji. Nisam rekao da je ubica, nego kukavica, znam da je kukavica. Rekao sam da je kriminalac i tajkun i stojim iza svake izvgovorene reči. Postoji mnogo postupaka, videćemo šta će presuda reći. Ne mislim, nikada nisam rekao da on želi da me ubije, on bi voleo da to neko drugi obavi, da to nije on. Ima mnogo ljudi koji to žele iz kriminalnog miljea. Godinama kod vas na televiziji slušao sam laži da sam napravio Jovanjicu, to jedna porodica trpi tri godine, sve dok vam vaša koleginica Jelena Zorić nije rekla da je to laž i da nema nigde Andreja i Aleksandra Vučića. Koliko ste puta slagali da sam ubio Olivera Ivanovića, Cvijana ili ne znam koga... Nije mi teško da to ponovim, da li ste razmišljali kakvu ste metu stavljali na čelo moje i članovima moje porodice. Rekli ste, a nemate pravo da tražite bilo koga ni za moju punoletnu decu, moje roditelje, brata, nemate pravo da uzimate njihove matične brojeve. Kako ništa niste našli rekli ste da su dobili zemlju kod Plandišta, a niste rekli da su to dobili jer im je majka umrla, sram vas bilo. Nasledili su to jer im je od pradede ostalo, ne znaju ni gde se to nalazi. Sve to radite svaki dan i vi pričate o optužbama - naveo je Vučić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?
Live TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?

Kandidat za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da bi bio srećan da Elonu Masku da visok položaj u svojoj administraciji ako pobedi na izborima u novembru. Gosti "Otvorenog studija" Informer TV politički konsultant Vlada Dobrosavljević i ekonomista profesor Bojan Dimitrijević komentarisali su ovu vest, ali i analizirali šta to povezuje ova dva preduzetnika.

23.08.2024

20:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Siner hitno reagovao i doveo dugogodišnjeg Novakovog trenera!
Tenis

Siner hitno reagovao i doveo dugogodišnjeg Novakovog trenera!

Italijanski teniser Janik Siner (23) u jeku doping afere odlučio je da napravi određene promene u svom stručnom štabu, a kako navodi dobro upućeni "Eurosport", jedno od novih imena biće doskorašnji saradnik Novaka Đokovića (37), Italijan Marko Paniki (60)!

24.08.2024

10:55

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija