• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer, Novosti

26.08.2024

12:47

Tajni sastanak sa zapadnim ambasadama! Nevladine organizacije mole za stranu intervenciju

Zoran Sinko

Politika

Tajni sastanak sa zapadnim ambasadama! Nevladine organizacije mole za stranu intervenciju

Podeli vest

Nakon što su u javnosti objavljeni rezultati koji su plod višemesečnog istraživačkog novinarstva o inostranom zapadnom finansiranju nevladinog sektora u Srbiji, među brojnim apostrofiranim NVO je nastala prava panika, upravo zbog tačnosti i preciznosti svih iznetih podataka.

Osim što je nevladin sektor na ovu temu izdao jedno pamfletno i propagandno intonirano saopštenje za javnost, primetno je da je izostao njihov direktan i jasan demanti, a čime se potvrđuje da je pogođena suština kojom se razobličava pozadina finansiranja i rada ovdašnjih NVO.

Saznaje se da su se po uobičajenoj matrici, nevladine organizacije hitno obratile svojim inostranim mentorima za pomoć, zbog čega će tokom današnjeg dana u Beogradu biti održan njihov tajni sastanak sa zapadnim ambasadama i Delegacijom EU, od kojih će zatražiti podršku za nastavak sprovođenja obojene revolucije u Srbiji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Nova era Lige šampiona! Kompjuter odlučuje ko sa kim igra!
Fudbal

Nova era Lige šampiona! Kompjuter odlučuje ko sa kim igra!

Redizajnirana Liga šampiona je pred vratima, a očekivanja su velika. Novi format obećava više dinamike nego u prethodnih dvadeset godina, koliko je trajao stari sistem. Promene su obimne i obuhvataju gotovo svaki aspekt takmičenja, uključujući i žreb.

26.08.2024

14:48

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija