• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.09.2024

07:28

Aktivista na opozicionom skupu: Bivša vlast mi je suprugu i troje tek rođene dece ostavila bez kore hleba jer sam ukazao na korupciju!

Zoran Sinko

Politika

Aktivista na opozicionom skupu: Bivša vlast mi je suprugu i troje tek rođene dece ostavila bez kore hleba jer sam ukazao na korupciju!

Podeli vest

Mladen Vladić, aktivista srušio koncept opozicionog skupa "protiv litijuma" rekao je da je bivša vlast 2010. godine ostavila njegovu suprugu, majku troje dece, bez posla kako bi se osvetili za njegove izrečene reči o korupciji u politici i pravosuđu.

- 06. oktobra 2010. centralni Dnevnik RTS-a je počeo mojom izjavom da je sveto trojstvo korupcije političar-policajac-tužilac. Ta izjava i cela ispoved pred kamerama RTS-a su mi promenili život. Niko od svetog trojstva korupcije nije odgovarao a moja porodica i ja smo trpeli neviđenu osvetu. Zamislite samo, naređeno je direktoru muzičke škole da mojoj supruzi da otkaz dok je još uvek ležala izmučena od porođaja na operacionom stolu. U trenutku, kad je trebala da se raduje, oni su uradili tako nešto bezočno. RTS o tome nije izvestio a kasnije smo saznali i zašto - intervenisao je kabinet tadašnjeg predsednika! Štitio je zlo! Aleksandar Vučić i poslanici naprednjaka su iskoristili ovaj događaj i time rušili zlu vlast demokrata. A moje demokrate su tražile prekid sednice radi dogovora, a to se i desilo - poništen je otkaz majci troje dece, da bi joj tri meseca kasnije, u dubokoj tami i tišini, ponovo uručili otkaz! Ona i ja, sa tek rođenim trojkama, bili smo bez primanja i socijalnog i zdravstvenog osiguranja! Tužioci i policija su nas zatrpavali slučajevima isisavajući iz nas poslednje atome snage!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija