• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/informer.rs

18.12.2020

21:00

NIJE ZNALA DA U PODRUMU IMA TAJNU PROSTORIJU! Kada je ušla unutra OSTALA JE BEZ TEKSTA - SADA JOJ SVI ZAVIDE! /VIDEO/

Zanimljivosti

NIJE ZNALA DA U PODRUMU IMA TAJNU PROSTORIJU! Kada je ušla unutra OSTALA JE BEZ TEKSTA - SADA JOJ SVI ZAVIDE! /VIDEO/

Podeli vest

Lin Vitfild podelila je video na društvenim mrežama nakon što je njena porodica ispod kuće otkrila tajnu sobu prepunu vrednih predmeta, uključujući i neka prva izdanja popularnih knjiga.

U tajnoj prostoriji nalaze se drevne knjige, evidencije i zaključani kovčezi. Neverovatno otkriće njene porodice postalo je viralno na TikToku na snimku koji je pregledan više od dva miliona puta. 

Lin objašnjava da se soba nalazi u podrumu porodične kuće. Objasnila je da su unajmili procenitelje kada su pronašli više prvih izdanja u prostoriji.

"Ovo je samo početak", napisala je uz video.

Hiljade ljudi su molile Lin za više detalja. U komentarima su takođe molili porodicu da nose rukavice dok diraju drevne knjige.

Neki su čak poslali i upozorenje.

 

https://www.tiktok.com/@lynnwhitfield7/video/6874397013761379589?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.srbijadanas.com%2Fzabava%2Fzanimljivosti%2Fotkrila-je-tajnu-prostoriju-u-svom-podrumu-nije-mogla-da-veruje-sta-se-unutra-nalazi-foto-2020-12-18&referer_video_id=6874397013761379589&sender_device=pc&sender_web_id=6891331091933971973&is_from_webapp=v1

 

"Devojko, ne čitaj to naglas, što ako baciš čaroliju ili nešto slično", pisali su, prisećajući se horor filmova.

Brojni kolekcionari knjiga takođe su oduševljeni ovim otkrićem.

"Rudnik zlata. Postoje kolekcionari koji bi platili bogatstvo za neke od tih knjiga", "Slažem se. Video sam Hemingveja, jako sam ljubomoran", "Ove bi knjige mogle da budu izuzetno skupe i retke, zato budite pažljivi s njima", "Pronađite pouzdanu i stručnu pomoć kako biste procenili knjige", samo su neki od komentara. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija