• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zanimljivostidana / Informer

08.02.2021

07:02

ŠOKANTNO! Nije znala da ima podstanara u potkrolju, a kada se vratila kući ugledala je OVO!

Zanimljivosti

ŠOKANTNO! Nije znala da ima podstanara u potkrolju, a kada se vratila kući ugledala je OVO!

Podeli vest

Mlada Australijanka se plaši da spava u svom domu nakon što je otkrila da je uljez živeo u njenom potkrovlju, odnosno da je imala "podstanrara" za kojeg nije znala

Australijka Monika Grin, majka troje dece, već neko vreme je primetila čudne stvari oko svoje kuće, ali nikada se nije zaista brinula, odbacujući ih kao slučajnosti ili plodove svoje mašte.

Jednom kada je došla kući sa svojom decom sa zakazanog lekarskog pregleda, Monika više nije mogla da ignoriše očigledno.

Zadnja vrata u njenom domu bila su širom otvorena, uključen klima uređaj i televizor, a u kuhinji je bio napola pojeden tanjir piletine.

Foto: Pixabay

Nije znala da ima podstanara u potkrolju
Neko je živeo u potkrovlju

Odmah je pozvala policiju i kasnije saznala da je onaj ko joj je provalio u kuću verovatno već neko vreme tu živeo.

Incident se dogodio krajem januara ove godine.

Tokom policijske provere kuće da li ima tragova, policajci su primetili da je poklopac koji je vodio u potkrovlje delimično otvoren, a nakon provere potkrovlja pronašli su dokaze da je neko tamo živeo. Koliko dugo i kako su uspeli da ostanu neotkriveni, niko ne može da kaže, ali istraga u ovom slučaju je u toku.

Foto: Pixabay

Nije znala da ima podstanara u potkrolju

- Osećala sam se povređeno. Osećala sam se kao da je napadnut moj lični prostor. Osećala sam se šokirano, prestravljeno, uplašeno - rekla je Monika Grin za Courier Mail i dodala:

- Stalno se tresem od najmanje buke. Sad triput proveravam sve brave pre nego što odem u krevet. Provodim noći u kući sa porodicom, ali strah da sam sama u kući me jako plaši.

Razmišljajući o svemu što je primetila u poslednje vreme u kući, gospođa Grin kaže da je bilo puno znakova da nešto nije u redu.

Nije obraćala pažnju na stvari koje su se događale 

Jednom je nestala hrana, a drugi put joj je onemogućen sistem sigurnosnih kamera, ali nije obraćala mnogo pažnje kada su se te stvari dogodile.

Foto: Pixabay

Nije znala da ima podstanara u potkrolju

Grin i njena porodica veruju da je uljez sigurno pristupio kući krađom njenih ključeva, a sada su promenili sve brave. Ipak, mlada žena se plaši da bi se osoba mogla vratiti, a ne znajući njegove namere, ne zna šta da očekuje.

- Zašto je bio na krovu? Koje su mu bile namere? Da li je bio ovde da nam naudi? Da li je bio ovde da mi ukrade jedno dete? Trebala sam da budem ta koja ih štiti i osećam se kao da nisam uspela - rekla je majka troje dece na kraju intervjua




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija