• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.06.2024

23:59

Fudbalski klub Novi Pazar hitno traži nove izbore u FSS!

Starsportphoto

EURO 2024

Fudbalski klub Novi Pazar hitno traži nove izbore u FSS!

Podeli vest

Fudbalski klub Novi Pazar dan posle oglasio dan posle brodoloma naše reprezentacije na Evropskom prvenstvu Nemačkoj.

 Kako navode iz tabora plavo-belih odlazak selektora Dragana Stojković je nemivnost, ali dodaju da nije jedini krivac za stanje u našem fudba i da su mu zbog toga potrebni novi ljudi, tako da su zatražili izbore u Fudbalskom savezu Srbije.

"FK Novi Pazar traži hitno sazivanje Skupštine FSS na kojoj bi se biralo novo rukovodstvo naše fudbalske asocijacije. Potpuni fijasko, ravan blamaži, mora poslužiti za resetovanje i dovođenje novih ljudi za novo vreme u FSS. Više od nemačke bruke moglo bi da zaboli samo zabijanje glave u pesak i relativizovanje rezultatskog neuspeha", navode u svom saopštenju.

Dodali su da Fudbalski savez ima dosta problema, a najviše fali incijative, vizije i kredibiliteta.

"Odlazak selektora Dragana Stojkovića je neminovnost i hitna potreba. Međutim, Stojković jeste glavni, ali ne i jedini krivac za stanje u našem fudbalu. Krovna fudbalska organizacija je staromodna i zakržljala, dovoljna samoj sebi, bez inicijative, vizije i kredibiliteta. Nema jake reprezentacije bez organizovanih domaćih klubova, nema jakih klubova bez regularnog prvenstva. To mogu da obezbede samo novi ljudi", dodaju oni.

Na kraju su zamolili ostale klubove da im se pridruže.

"FK Novi Pazar poziva i druge klubove da svi zajedno uzmemo učešće u predlaganju mera za kreiranje zdravog i kompetativnog fudbalskog ambijenta. Mi ne smemo više ostati nemi posmatrači i puki objekat u donošenju važnih odluka. Ako i dalje ćutimo, svi postajemo saučesnici u daljem propadanju srpskog fudbala", navodi se u saopštenju FK Novi Pazar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija