• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

29.06.2024

19:33

Majka Darka Lazića se vratila u Brestač nakon tajnog venčanja: Srela se sa sinom oči u oči  - otkriveni svi detalji

ATAIMAGES

Estrada

Majka Darka Lazića se vratila u Brestač nakon tajnog venčanja: Srela se sa sinom oči u oči - otkriveni svi detalji

Podeli vest

Majka folk pevača vratila se u Brestač nakon što se tajno venčala sa Draganom Gagijem Paunovićem.

Branka Lazić, majka Darka Lazića, vratila se u Srbiju nakon tajnog venčanja sa svojim izabranikom, Draganom Gagijem Paunovićem, a sve kako bi, navodno, izgladila odnos sa sinovima.

Ona je, naime, u Brestač došla nedavno, pa je sinoc bila i na koncertu Dragane Mirković u Rumi, u prilog čemu svedoče snimci koje je Lazićeva objavila putem društvene mreže Instagram.

Foto: instagram.com/laziccbranka

 

S tim u vezi. iako se folkerova majka opustila na koncertu, ona se, kako navodi izvor, kod kuće susrela sa brojnim mukama zbog udaje.

Bilo je napeto. Branka želi da živi život punim plućima i Darko podržava, ali mu smeta što je sve otišlo predaleko. On brine za babu, majku svog pokojnog oca Milana i ne želi da selo ispira usta sa njima, pa mu nije pravo što su glavne teme oko udaje njegove majke. Razgovarali su, razumeli su se, ali kako će dalje biti videćemo. Darko je izuzetno vezan za majku i sve ga pogađa, ali valjda će uspeti da nađe i zajednički jezik za Draganom - rekao je neimenovani izvor Kuriru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Srbija nikada neće tolerisati terorizam
Politika

Vesić: Srbija nikada neće tolerisati terorizam

Srbija neće tolerisati terorizam i oštro će se obračunavati sa terorističkim grupama poput ove koja stoji iza napada koji se dogodio ispred ambasade Izraela u Beogradu, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infratrukture Goran Vesić uz poruku da je važno sačuvati mir u našoj zemlji i sankcionisati one koji taj mir pokušavaju da ugroze.

01.07.2024

19:19

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Tramp pokrenuo pobunu u demokratskoj stranci! Donatori odbili da daju pare Bajdenu, hoće da ga sklone po svaku cenu!
Uzbuna u SAD!

Tramp pokrenuo pobunu u demokratskoj stranci! Donatori odbili da daju pare Bajdenu, hoće da ga sklone po svaku cenu!

Donatori američke Demokratske stranke traže način da Džoa Bajdena uklone iz predsedničke trke protiv njegove volje i zamene jačim kandidatom, tvrdi "Njujork tajms". Istovremeno, NBC njuz otkriva da je odluka o povlačenju Bajdena (81) iz predsedničke trke u rukama njegove supruge Džil, koja za sada ne želi da se Džo odrekne drugog mandata u Beloj kući!

01.07.2024

19:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija