• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.07.2024

21:54

Stravično nevreme pogodilo Srbiju! Javite nam se i pošaljite snimke iz vaših gradova

Shutterstock

Društvo

Stravično nevreme pogodilo Srbiju! Javite nam se i pošaljite snimke iz vaših gradova

Podeli vest

Snažno nevreme pogodilo je Srbiju, a olujni pljuskovi sa grmljavinom stigli su i do Beograda.

Na društvenim mrežama pojavljuju se iz minuta u minut stravični prizori nevrmena, a mi vas pozivamo da nam se javite na broj 064 8482497 i pošaljete snimke nevremena iz vaših gradova.

Podsetimo, stravično nevreme pogodilo je Novi Sad. Posle Vojvodine stiglo je i u Beograd.

U Zemunu je počeo jak pljusak, ugašena je ulična rasveta. Duva vetar olujne jačine. Čuju se protivgradne rakete nad Voždovcem.

Ovim povodom hitno se oglasio i RHMZ koji je izdao hitno upozorenje:

- Jaka konvektivna oblačnost sa područja Srema i Mačvanskog okruga u zapadnoj struji premešta se ka Beogradu, pa se u narednih sat, dva i na području Beograda očekuju intenzivni plјuskovi sa grmlјavinom, kratkotrajno je moguća i pojava grada, kao i olujni vetar u zoni najjačih plјuskova. Procenjena količina padavina je između 20 i 40 mm za kratko vreme, lokalno je moguće i znatno više - navodi se u hitnom upozorenju.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Opasna igra Erdogana, Putin preko ovog neće tak tako preći! Turska, Rumunija i Bugarska okružuju brodove ruske Crnomorske flote!
Šta se dešava

Opasna igra Erdogana, Putin preko ovog neće tak tako preći! Turska, Rumunija i Bugarska okružuju brodove ruske Crnomorske flote!

Redžep Tajip Erdogan još jednom je demonstrirao svoje majstorstvo političke fleksibilnosti. Na susretu sa Vladimirom Putinom na marginama samita ŠOS u Astani, Erdogan je pozvao ruskog lidera u Tursku. On je obećao da će Turska naručiti izgradnju nove nuklearne elektrane od Rusije, da će kupovati više prirodnog gasa i da će generalno povećati bilateralni trgovinski promet na 100 milijardi dolara.

03.07.2024

22:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija