• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

05.08.2024

13:41

Hit snimak! Svađanje, bajanje, alkohol, plakanje, kolo... Ovako prosečan Srbin gleda Novaka (VIDEO)

epaimages

Olimpijske igre

Hit snimak! Svađanje, bajanje, alkohol, plakanje, kolo... Ovako prosečan Srbin gleda Novaka (VIDEO)

Podeli vest

Influenserka Tara Ristić šaljivim video klipom svoje porodice dočarala je kako je prosečan Srbin isprati meč Novaka Đokovića.

Srpski teniser je osvojio zlatnu medalju, pobedio je Karlosa Alkaraza u finalu Olimpijskih igara, hvala Bogu posle dva seta, poštedao nas je dodatnog stresa. Ali, ne sumnjamo da dan nakon meča mnogi navijači imaju probleme sa krvnim pritiskom. Nije bilo lako, cela Srbija je na nogama ispratila najvažniji meč našeg asa. Na kraju suze, radosnice, a šta se sve dešavalo tokom dva sata i 52  minuta koliko je meč trajao... 

Bilo je svega i svačega, a Tara je na duhovit način pokazala faze ponašanja prosečnog Srbina dok gleda Novakov meč. Sve počinje sa molbom Novaka da odigra kako treba, pa sledi prostačko navijanje, neverica, obraćanje njegovoj porodici, istraživanje Novakove ishrane, prozivanje Noletovih protivnika, dokazovanje da znaš bolje od Noleta i njegove klupe, pa svađanje ukućana, bajanje i proklinjanje protivnika, pa proglašenje jednog člana porodice za baksuza ako izgubi, molitva Bogu, ispijanje alkohola, slavlje što si Srbin i što je Nolo Srbin, plakanje, igranje kola ... Urnebesno! 

Obavezno pogledajte do kraja video klip!

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Ristic (@tararistic4)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

NIS tradicionalno uz sportski kamp "Srbija te zove": Događaj okupio decu sa Kosova i Metohije, regiona i dijaspore
Društvo

NIS tradicionalno uz sportski kamp "Srbija te zove": Događaj okupio decu sa Kosova i Metohije, regiona i dijaspore

Sportski kamp „Srbija te zove” održava se od 1. do 11. avgusta u Domu učenika srednjih škola „Patrijarh Pavle” u Beogradu, u organizaciji sportskog udruženja „Sportstars”. Kamp petu godinu zaredom okuplja decu iz Autonomne pokrajine Kosovo i Metohija, iz regiona i dijaspore, a ove godine u njemu učestvuje više od 300 polaznika. Podršku realizaciji kampa, od početka njegovog sprovođenja, pruža kompanija NIS.

05.08.2024

16:41

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Šta se ovo sprema?! Šojgu hitno otputovao u Teheran!
Planeta

Šta se ovo sprema?! Šojgu hitno otputovao u Teheran!

Sekretara ruskog Saveta bezbednosti Sergej Šojgu doputovao je danas u Teheran u radnu posetu Iranu, gde će sa sekretarom iranskog Vrhovnog saveta za nacionalnu bezbednost Alijem Akbarom Ahmadijanom i načelnikom Generalštaba iranskih oružanih snaga Mohamedom Bagerijem razgovarati o bezbednosnoj situaciji na bliskom istoku i saradnji Irana i Rusije, prenela je RIA.

05.08.2024

13:08

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija