• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

06.08.2024

06:00

Pitali su Hrvate da li je Novak najveći! Da li su vas komšije iznenadile?

epaimages

Olimpijske igre

Pitali su Hrvate da li je Novak najveći! Da li su vas komšije iznenadile?

Podeli vest

Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena, priznali su i Hrvati nakon što se naš as domogao zlatne medalje na Olimpijskim igrama.

Novak je davno potvrdio da je najbolji ikada, kada je osvojio 23. grend slem i nadmašio Rafaela Nadala (22) i Rodžera Federera (20), danas ih ima 24, a ne žele to da prizanju samo hejteri i navijači španskog i švajcarskog tenisera. I pored rekorda 24 grend slema dugo su mu zamerali što nema zlato sa Olimpijskih igara. Sad ima i to, ali ne sumnjamo da će pronaći novu gluposti za koju će se zakačiti i reći "eto to nema, nije najbolji".

U  susednoj Hrvatskoj, portal Index.hr je posle velikog finala protiv Karlosa Alkaraza napravio anketu sa pitanjem: " Da li je Đoković sada najveći teniser u istoriji?

Ponuđeni odgovori bili su: "Da, više nema razgovora", "Da ali bio je i pre olimpijskog zlata", "Ne, ima boljih". Rezultati ankete će vas možda iznenaditi. Naime, čak 54 odsto od 39,345 osoba koje su anketirane na pomenutom portalu izabralo je prvu opciju "Da, više nema razgovora". Za opciju dva glasao je 36 odsto, dok Novaka kao najboljeg u Hrvatskoj ne vidi oko 10 odsto glasača. 

Foto: printscreen/Index.hr

 

 

I pre olimpijskog zlata je Nole bio najveći ikada, medaljom koja mu je nedostajalo samo je zacementirao status. Pored 24 grend slema, svaki je osvojio najmanje tri puta, osvojio je Dejvis kup, 40 mastersa, čak 428 nedelja proveo na prvom mestu, sedam puta pobedio na Završnom mastersu, čak osam godina je proveo na tronu... Impozantno!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija