• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.T.

21.08.2024

14:29

Društvo onkoloških pacijenata: Perike za obolele od raka u Vranju

printscreen

Društvo

Društvo onkoloških pacijenata: Perike za obolele od raka u Vranju

Podeli vest

Društvo onkoloških pacijenata iz Vranja poklanja nove perike ili turbane onkološkim pacijentima u gradu.

Kako navode iz Društva onkoloških pacijenata gubitak kose često je traumatično iskustvo za sve pacijente, a posebno za dame.

U tim trenucima oboleli posežu za kupovinom perika, turbana ili marama. Nažalost, u Vranju ne postoji specijalizovana prodavnica, već samo u većim centrima, što predstavlja dodatno opterećenje za obolele. Zahvaljujući plemenitim ljudima, u našem udruženju možete dobiti na poklon novu periku ili turban - kažu iz ovog udruženja i dodaju da je turban ili periku moguće preuzeti petkom u prostorijama udruženja od 18 do 20 časova.

Udruženje se nalazi u ulici dr Dimitrija Jovčića br. 6a u Vranju.

Jedna od ljudi koja je pokazala humanost na delu je Marina Nikolić koja je udruženju donirala turbane, želeći da pomogne obolelim ženama.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Godinu dana je jeo samo ribu! Otišao po rezultate pa zajedno sa doktorom zanemeo - Šok!
Otišao po rezultate pa zajedno sa doktorom zanemeo - Šok!

Godinu dana je jeo samo ribu! Otišao po rezultate pa zajedno sa doktorom zanemeo - Šok!

Pol Grinberg, američki pisac i zaljubljenik u ribolov, odlučio je da sprovede nesvakidašnji eksperiment - godinu dana jeo je ribu za svaki obrok. Nakon ovog neobičnog izazova, otišao je na lekarski pregled, a rezultati su bili neočekivani. Doktor je bio posebno zatečen jednim od nalaza, i to ga je nateralo na dodatno razmišljanje.

21.08.2024

15:00

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija