• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.01.2022

13:39

Valjda je dozvoljeno jedanput godišnje umesto čaja, u nove pobede krenuti uz bavarsko pivo...

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

Valjda je dozvoljeno jedanput godišnje umesto čaja, u nove pobede krenuti uz bavarsko pivo...

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je na Instagramu objavio novogodišnju poruku i zajedničku fotografiju sa premijerkom Anom Brnabić tokom šetnje Beogradom na vodi, a u čestitki su svim građanima poželeli zdravlje, radost i uspeh

 

- Predivan dan u Beogradu na vodi, a jedanput godišnje, valjda je dozvoljeno umesto limunade, ili čaja, u nove pobede krenuti uz bavarsko pivo?! Srećnu Novu godinu svim građanima Srbije, zdravlje, radost i uspeh želimo Ana i ja - napisao je Vučić na Instagram profilu buducnostsrbijeav.
 

 

 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Atlija Milorad

pre 2 godine

Ne bavarsko pivo nego domace pivo, gospodine Vucicu

Branka

pre 2 godine

Ziveli...i u nove radne pobede, samo tako nastavite, hvala Gospodu, da Vas je poslao, Aleksandre Vucicu, predsednice, nase lepe Srbije..... Srecna nam svima ova Nova godina.....

Nešo N

pre 2 godine

Samo neka nastave sa dobrim ekonomskim rezultatima i za nas neće biti zime.

Penzionerj

pre 2 godine

Sve najbolje u Novoj 2022 god.sa velikim uspesima a pre svega zdravljem.

Ana

pre 2 godine

Naravno da je dozvoljeno. Treba proslaviti uspeh i nazdraviti novim pobedama!

Maja

pre 2 godine

Predsednik je prošetao jednim od najlepših delova Beograda, a to je Beograd na vodi. Takođe, želim da uputim sve čestitke predsedniku Vučiću, srećna Nova godina želimo Vam puno zdravlja i uspeha. Nastavićemo da nižemo uspehe kao i do sada!

Ana

pre 2 godine

Da ste nam vi zivi i zdravi i zajedno udruzenim snagama pobedjujemo, ziveli!!!

Vasa

pre 2 godine

Nista bez domaceg proizvoda, ali ukusi su razliciti, izuzev toga, ziveli

sabrina

pre 2 godine

Moze i cesce, ne samo jednom godisnje, a i pogled je fenomenalan

Srecko

pre 2 godine

I red je da se nazdravi uspesnoj godini koju ostavljamo iza sebe. Bila je teska ali i pored svega toga Srbija je uspela da napreduje.

ena

pre 2 godine

Ma u to ime Ziveli, treba nazdraviti i nastaviti punom parom sa radom, jer nas ceka mnogo izazova, posto je ovo izborna godina, ali jos jednom cemo pokazati da naprednjaci mogu sve kada se drze zajedno

Gliga1989

pre 2 godine

U zdravlje u Novu Godinu predsednice i da uz slavlje pijemo takvo isto pivo posle izbora. Ziveli!

Jelena

pre 2 godine

Zaslužili su predah i odmor nakon mnogo rada i zalaganja, neka im ova godina donese još više uspeha

Radojica

pre 2 godine

Ziveli predsednice, naravno da i vi treba da se opustite. komentare sto pije bavarsko a ne domace pivo, su toliko jadni, jos kad znamo ko ih plasira.

Nena

pre 2 godine

Moraju i oni sebi da daju oduška, naravno,samo bi bilo bolje uz zajecarsko!Srećna Nova svima!

Daliborka

pre 2 godine

Milina je videti čelne ljude države da su se opustili za trenutak, treba nazdraviti i nastaviti punom parom sa radom, jer nas čeka mnogo izazova, pošto je ovo izborna godina gde će se sresti sa mnogo problema, ali još jednom ćemo pokazati da SNS mogu sve kada se drže zajedno sa narodom.

Nena

pre 2 godine

Sve najbolje u Novoj godini, puno zdravlja i sreće!Samo je trebalo zajecarsko extra da uzmu,odlično je!

Nena

pre 2 godine

Samo napred,nova godina je,sve je dozvoljeno.Srecan svima ,puno zdravlja u Novoj!

Njanja

pre 2 godine

Tako i treba živeli svim dosadašnjim projektima bitno je da se Srbija gradi uzdiže na veći nivo . Dela SNS i predsednika Vučića su vidljiva i svi građani ih cene .

Markan

pre 2 godine

Srbija ide krupnim koracima napred i nas predsednik i premijer imaju razloga da nazdrave.

TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)
Live TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)

Gosti emisije "Rat uživo" Informer TV bili su pukovnik Milan Jolović Legenda i analitičar Ljuan Koko. Govorili su o brojnim temama, prvenstveno o predstojećim izborima u Americi, odnosno informaciji da se demokratski kandidat Džo Bajden povlači iz izborne trke, ali i o drugim aktuelnim temama, kao što su ratovi u Ukrajini i Gazi.

21.07.2024

22:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija