• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.02.2022

11:24

GLUME ŽRTVE! KUKAJU NA MEDIJSKI MRAK, A ODBIJAJU GOSTOVANJA! Voditeljka Marija Savić Stamenić RASKRINKALA Veselinovića i Zelenovića!

printscreen

Politika

GLUME ŽRTVE! KUKAJU NA MEDIJSKI MRAK, A ODBIJAJU GOSTOVANJA! Voditeljka Marija Savić Stamenić RASKRINKALA Veselinovića i Zelenovića!

Podeli vest

Funkcioner Dobrice Veselinovića i Nebojša Zelenović kukaju na sav glas kako nemaju pristup nacionalnim frekfencijama, pokušavajući tako da izazovu sažaljenje građana i prikupe bar neki glas, ali ih je novinarka TV Prva Marija Savić Stamenić raskrinkala

 

Aktivista Dobrice Veselinovića istakao je za đilasovsku televiziju N1 se medijski uslovi neće promeniti, ali i da se promene mesec i po dana pred izore neće se ništa promeniti.

- Što se tiče uslova u celosti, mislim da se oni neće promeniti, pre svega medijski uslovi, tu može biti nekih kozmetičkih promena, ali sve i da vi oslobodite medije mesec i po dana pred izbore, to ne može nadoknaditi višegodišnju torturu naprednjačkog režima.

Nebojša Zelenović je za, takođe, đilasovsku televiziju, bez imalo srama istakao da ne mogu da dođu do ljudi u Srbiji.

- Mi ćemo se boriti, to će biti jedna od najvažnijih stvari koju želimo ljudima da objasnimo u ovoj celoj kampanji, u medijskom mraku koji apsolutno postoji. Jako je teško da dođete do ljudi, možda čak i u Zapadnoj, Centralnoj i Istočnoj Srbiji kojima mora jasnije da se posjasni. Ali vi to nemate gde da kažete - rekao je besramno Zelenović. 

Ipak, novinarka TV Prva Marija Savić Stamenić razotkrila je Nebojšu Zelenovića i Dobricu Veselinovića rekavši da je u emisiju pozvala i predsavnike opozicionih stranaka i kolicija, među kojima su i njih dvojica, ali su odbili poziv. 

- Ja sam na početku dužna da kažem gledaocima da sam u ovu emisiju pozvala i predstavnike drugih opozicionih stranka i koalicija, ali oni iz različitih razloga nisu prihvatili učešće u emisiji. Pozvala sam Zdravka Ponoša, kojeg je za predsedničkog kandidata predložila Stranka slobode i pravde,  on je rekao da ne namerava da nastupa u medijima dok su u toku dogovori unutar opozicionig bloka; zatim Nebojšu Zelenovića iz koalicije "Moramo" koji je rekao da ne može da gostuje ovog petka jer intenzivno pripremaju kampanju; Dobricu Veselinovića iz iste koalicije koji nije ni odgovorio na naš poziv; Boris Tadić je već imao dogovoreno gostovanje na drugoj televiziji; Zoran Lutovac, predsednik Demokratske stranke je rekao da u petak uveče nije u Beogradu; Pavle Grbović, lider PSG, rekao je samo da ne može da dođe u emisijiu bez nekog posebnog objašnjenja - rekla je voditeljka Savić Stamenić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam!
Live TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam!

U Beogradu, večeras nešto pre 19 časova, uhapšena je jedna osoba u Sarajevskoj ulici. Kod nje je pronađen samostrel, sličan onom koji je korišćen u terorističkom napadu pre par dana ispred ambasade Izrela kada je povređen žandarm koji je obezbeđivao objekat. Osim samostrela, kod uhapšenog lica, pronađeni su nož, čakija i nunčake. Ovim povodom, gosti Informerovog vanrednog programa bili su karijerni diplomata Branko Branković, Nikola Belić, novinar "Politike" i Nikola Perišić iz Centra za društvena istraživanja.

01.07.2024

22:30

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kosta spasao Ronalda, Portugal je u četvrtfinalu! (FOTO/VIDEO)
EURO 2024

Kosta spasao Ronalda, Portugal je u četvrtfinalu! (FOTO/VIDEO)

Velika drama viđena je u Frankfurtu u duelu osmine finala između Portugala i Slovenije. Nije bilo golova u regularnih 90 minuta, a u finišu prvog produžetka Jan Oblak je odbranio jedanaesterac Kristijanu Ronaldu! Na kraju, Portugalci su bili bolji u penal seriji (3:0), a golman Diogo Kosta izrastao je u apsolutnog junaka!

01.07.2024

23:48

Planeta

Putin ne blefira, ali SAD i Zapad odbijaju da čuju šta im se poručuje! Crvene linije su pređene, Amerika rizikuje opstanak sveta!
Hoće li razum prevldati

Putin ne blefira, ali SAD i Zapad odbijaju da čuju šta im se poručuje! Crvene linije su pređene, Amerika rizikuje opstanak sveta!

Sukob u Ukrajini je već treća godina i čini se da su strane sklonije daljem eskaliranju nego okončanju. U svom godišnjem obraćanju, predsednik Vladimir Putin je upozorio zemlje NATO-a da „na kraju moraju da shvate da to preti nuklearnom sukobu, a samim tim i uništenju civilizacije" ako nastave da naoružavaju Ukrajinu i razmisle o slanju trupa. Putin je još u junu 2022. upozorio američke zvaničnike da ne šalju rakete dugog dometa u Ukrajinu, rekavši: „Udarićemo ciljeve koji još nisu pogođeni.

01.07.2024

23:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija