• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.03.2022

18:37

SRBI, KRIVI STE JER VAS JE NATO BOMBARDOVAO! NE POREDITE SE SA UKRAJINOM! Hrvatsko ludilo nema granice!

printscreen

Politika

SRBI, KRIVI STE JER VAS JE NATO BOMBARDOVAO! NE POREDITE SE SA UKRAJINOM! Hrvatsko ludilo nema granice!

Podeli vest

Hrvatski mediji osuli su paljbu po Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću i to baš na godišnjicu NATO bombardovanja

Predsednik Srbije je tokom obraćanja na Danu sećanja na žrtve bombardovanja održao emotivni govor, u kojem je govorio o NATO bombardovanju i ratu uopšte, između ostalog i onom u Ukrajini.

Hrvati su se odmah uhvatili za to i na sve načine pokušali da unište paralelu između napada na SR Jugoslaviju i današnjih sukoba na istoku Evrope. Oni tvrde da je za NATO bombardovanje kriva Srbija, a da Ukrajina ničim nije zaslužila ono što joj se trenutno dešava.

Dakle, Srbi su krivi jer ih je NATO bombardovao. 

Hrvatski mediji "objašnjavaju" kako je NATO navodno pokušao da zaustavi etničko čišćenje Albanaca sa Kosova i Metohije pa je zato bio prinuđen da nas bombarduje. Oni su želeli da zaustave genocid, pa su zato bacali bombe na vojne, ali i civilne objekte.

Uvredljiv tekst usmeren protiv predsednika Vučića vređa celu Srbiju, a najviše sve žrtve zločinačkog bombardovanja. 

Ovoga puta stvarno nema dalje. Hrvatska mržnja prema Srbima nema granice!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dogodine u Tenju

pre 2 godine

Таман сам помислио да нису сви Хрвати као онај србомрзац Едо Бакарец ?

ih

pre 2 godine

naravno da su srbi krivi. koji retard u informeru opet napada index.hr a ne vucka njegovog sina dilera droge, brata koji sadi marihuanu po srbiji, decka od vucica starijeg velju nevolju i kad ce se taj vas retardirani idiot od predsjednika napokon objesiti o luster, e da svaka dva tjedna atentat jedan, ahahahahah. a urednik informera svako jutro dade guzu vucicu da ga pojebe, koji hvalospjevi ocu domovine. hahahahah

Baki

pre 2 godine

Treba više završiti sa ustašam i zabraniti uvoz i prolazak ustaške robe kroz Srbiju isto tako i samih ustaša da dolaze i prolaze kroz Srbiju !!! Neka im sve ide okolo kroz EU i kroz dupelizce CG !!!!

Zoran

pre 2 godine

Hrvati, vašem ludilu nema kraja! Vi ste izvršili etničko čišćenje nad Srbima uz podršku zapadnih zemalja!

Pera pravda

pre 2 godine

Pa mi kad bi slušali ovakve neonaciste iz hrvatske trebali bi da uzmemo noževe i sami da se pokoljemo. Po njima smo krivi što smo živi i oni bi na posletku srbe na vrbe. Zato što nismo isti kao oni, nećemo uzimati u obzir ovakve izjave, dok nas ne napadnu bićemo mirni, a ako nas napadnu, branićemo se i to tako silno da će kleti svoju majku što ih je rodila.

Saradžogla

pre 2 godine

Меркале у Сарајеву и Рачак на Космету да је била лаж данас цела Европа зна.НАТО лудаци заплашени да ничему не служи давај по србима?Пилоти су знали истину и под претњом су улазили у авионе!Скупоценим ракетама погађали су кварцне грејалице!Музејске ракете СУ ВИДЕЛЕ НЕВИДЉИВЕ АМЕР АВИОНЕ!Данас НАТО ЛУЈКЕ против руса не смеју да писну!Зезнули су Украјину до даске! Шаљу јој старо оружје?

Sima

pre 2 godine

Hrvati pricaju o etnickom ciscenju.Majko moja ovaj svet je otisao naglavacke.

Inspektor

pre 2 godine

jes da je katolicka nacisticka crkva u dubrovniku izvrsili agresiju i rasisiticku diskriminaciju nad srbima i jes da je hrvatska zastava sahovnica nacisticka zastava i da je u Jugoslaviji ustaski HDZ protuzakonito i protuustavno stvorio nacisticku teroristicku paramilitarnu vojsku hrvatske i prodavao cisti hrvatski zrak u konzervama a nakon toga je tudjman izjavio da srbi moraju nestati i izvrsio hrvatski nacisticki udruzeni zlocinacki poduhvat , usledio je ustaski genocid nad srbima i etnicko ciscenje .

Rade R

pre 2 godine

A šta drugo od njih!? Mi Srbi smo krivi i što su nas klali u Jasenovcu! Ustaše bre!

Zoki65

pre 2 godine

Hrvati su kao i šiptari narod kolektivnog ludila i dupeuvlakačkog karaktera i s njima treba prekinuti sve diplomatske i ekonomske odnose i mogućnost bilo kakve saradnje.Na ovom svetu od budala više ne može da se živi.

sandokan

pre 2 godine

ubijali ste dcu zene siovali , rusili i palili sve pred sobom i jos se pitate zasto ste bombardovani, pa majku vi jebem sta je trebalo da vas caste, a masovne grobnice u batajnici i i puno njih okolo more vas je trebalo da vas satre.

Milan

pre 2 godine

Када ће нам се ови хрвати више скинути с' к****а.

Gordana

pre 2 godine

Za Hrvatsku Vladu, Srbi ce uvek biti krivi, jer su Srbi. Mozda ce Predsednik Vucic biti kriv i sto Vam je poklanjao vakcine i kada ste u Beograd dolazili da ih besplatno primite.Zatim, sto ce Vam omoguciti osnovne zivotne namirnice, novcanu pomoc za izgradnju kuca u Petrinji posle zemljotresa, buduci da vi ne vodite racuna o svojim gradjanima. Za razliku od Vas, Srbi su ljudi, koji saosecaju sa drugim narodima i zele da im pomognu koliko su u mogucnosti.Naravno, za takvo domacinsko vaspitanje imamo i primer gospodina Predsednika Vucica, koji 100% dobija izbore 3.aprila ove godine. Ugledajte se na pametne i pravedne, a ne na one "demokrate", koji demokratiju ne nose u srcu kao Srpska napredna stranka, vec s elektricnom testerom u ruci.

Laki

pre 2 godine

U pravu ste, krivi smo sto smo bombardovani od NATO fasista, jer nismo antifašisti . I netreba da se poredimo sa Ukrajinom, zato sto su oni nacisti . A kad nam Ustase drze pridike, znamo da smo u pravu. Zna se ko je bio na kojoj strani i u 1. i u 2. ratu.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Opasna igra Erdogana, Putin preko ovog neće tak tako preći! Turska, Rumunija i Bugarska okružuju brodove ruske Crnomorske flote!
Šta se dešava

Opasna igra Erdogana, Putin preko ovog neće tak tako preći! Turska, Rumunija i Bugarska okružuju brodove ruske Crnomorske flote!

Redžep Tajip Erdogan još jednom je demonstrirao svoje majstorstvo političke fleksibilnosti. Na susretu sa Vladimirom Putinom na marginama samita ŠOS u Astani, Erdogan je pozvao ruskog lidera u Tursku. On je obećao da će Turska naručiti izgradnju nove nuklearne elektrane od Rusije, da će kupovati više prirodnog gasa i da će generalno povećati bilateralni trgovinski promet na 100 milijardi dolara.

03.07.2024

22:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija