• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.05.2022

09:50

NATO tasmanijski đavo Džejmi Šej se javio da nama drži lekcije! Alo, ljudi, umijte se 'ladnom vodom, povucite ručnu! Vi iz NATO pakta ne možete da pričate o teritorijalnom integritetu!

printscreen

Politika

NATO tasmanijski đavo Džejmi Šej se javio da nama drži lekcije! Alo, ljudi, umijte se 'ladnom vodom, povucite ručnu! Vi iz NATO pakta ne možete da pričate o teritorijalnom integritetu!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je jutros na TV Happy da Srbija mora da gleda svoje interese i da sedi na svojoj, srpskoj, stolici, a potom se osvrnuo na to što pojedini zapadni političari pokušavaju da drže lekcije Srbiji o teritorijalnom integritetu koji su oni - 19 NATO zemalja - nezakonite narušili otevši Srbiji deo teritorije

 

- Napadali su me zbog teksta Ima li ovde Srba. Pa ima li u Srbiji Srba? Gde su Srbi nestali, sve Rusi i Amerikanci. Suština Vučićevog obraćanje je srpski interes i sedenju na srpskoj stolici. Srpski ineteres je stabilna, ekonomski bogata, napredna Srbija. To je naš interes, interes naše dece, unuka, naših starijih i mlađih... Ja mogu da navijam za ovoga ili onoga, ali državni interes mora d bude suština državne politike. 

- Putin je rekao u svom razgovoru sa Guterešom da su DNR i LRN nezavisni na isti način kao i Kosovo. I to je naravno loše po nas, po naše argumente, naše državne interese. Kod nas je zabranjeno izgleda reći ako neka istina nekom ne odgovara. Pa čekajte, moramo reći istinu i sa jedne i sa druge i sa treće strane. A istina je da svi gledaju svoja posla, svi rade u korist svog interesa. Što bismo onda mi drugačije radili? Mi imamo svoje interese. Šta je Putin uradio kad je uporedio DNR i LRN sa kosovskim problemom. To je ruski interes, to njemu trenutno odgovara. Hvala bratskoj Rusiji na svemu što je učinila za nas, hvala im za 2015. doveka moramo da im budemo zahvali - sprečili su usvajanje rezolucije UN prema kojoj bismo mi bili jedini genocidni narod u istoriji sveta, zvanično. Oni su to sprečili i hvala im na tome i na mnogim drugim stvarima. Ali to ne znači da mi ne smemo da kažemo kada se nešto desilo da se desilo. 

- Mogu ja Putina da volim ili ne volim, da mi bude draža Rusija nego Amrika, Istok nego Zapad, ali ono što je rekao - rekao je. Mi moramo da gledamo naše interese, da gledamo sebe. Mislite da bilo koja druga zemlja u svetu gleda bilo šta drugo osim svog interesa. U politici ne posoji ljubav, večita saradnja... postoji interes i to je to. Naš je interes stabilna, mirna, što bogatija Srbija, samo tako može da odbrani naše nacionalne interese, interese na KiM, RS... Brani pod znacima navoda, ne prizivam rat, to nikome ne treba. 

Foto: printscreen

Dragan J. Vučićević

Licemerje Zapada

- Mi smo jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji i nikakve restriktivne mere. Nadam se da nikada nikome nećemo uvoditi sankcije jer je to naša principijelna pozicija. Ovo je već do sada istorijski podvig. Mi se jedini držimo principa od početka do kraja. Gotovo jedina u Evropi koji može da kaže da se potpuno i u svakoj situaciji pridržava Međunarodnog javnog prava, to je Srbija. A ovi što sad pričaju da poštuju nečiji teritorijalni integritet... Kako je moguće da u istom danu na istoj konferenciji za štampu, na istom mediju kažete "neophodno je da se svi, uključujući i Srbiji, poštuju teritorijalni integritet Ukrajine". U redu, mi to poštujemo, za to smo i glasali kao država... Ali da istovremeno ne pomenete teritorijalni integritet Srbije. Pa vi ste NATO, nas napali potpuno nezakonito, 19 zemalja... 

- Onaj NATO tasmanijski đavo Džejmi Šej se javio da nama drži lekcije! Onaj što je pravdao ubistvo male Milicve, govorio da je to kolateralna šteta, opravdavao raketiranje kineske ambasade. On nema obraza ni časti, savesti, pa se ne kaje. Neverovatno je ko se sve usuđuje da Srbiji drži lekcije. Oni oteli Srbiji deo teritorije bez ikakvog odobrenja, bilo kakvog Međunarodnog prava, na silu, kršeći sve zakone, čist terorizam i međunarodni kriminal, i oni sad nama drže lekcije iz teritorijalnog integriteta, suvereniteta... Alo, ljudi, umijte se 'ladnom vodom, povucite ručnu! Vi iz NATO pakta ne možete o tome da pričate. Važne su činjenice, a činjenice su da su nas oni zločinački, kriminalno napali i oteli nam deo teritorije, a sada celom svetu pokušavaju da drže lekcije. 

BONUS VIDEO 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Spasko

pre 2 godine

ima li u americi indijanaca otkada je kolumbus otkrio ameriku ? nema indijanaca , nego samo rimskoimpeirjalna britanija , nacisticki vatikan i sve sami vatikanski bankari solomonisti jevreji koji sebi stampaju novac a za to vreme i poslednji indijanci umiru bez dinara i bez svoje zemlje , a znamo i da su americki generali jevreji zajedno sa britanskom rimskosolomonskom nacistickom monarhijom i vatikanskim kolumbusovim nacistima i islamskim teroristima izvrsili agresiju na istorijsku mirovnu radnicku uniju Jugoslaviju i drzavu Srbiju . medjunarodna nacisticka organizacija NATO je postavila svou rimskosolomonsku okupatorsku krunu na zastavu Srbije , sa engleskog pedofilskog okrunjenog robovlasnickog nacistickog dvorca postavljen je engleski nacisticki agent Cezar Solomon Sulejman Kuracdjorjdewitz da pljacka radnicku klasu , energetske resures i teritorije i da upravlja porobljenom srbijom , rimskosolomonski nacisticki Nato i okupatori opet zele da im srpska deca budu dvorske sluge . Cela Evropa je porobljena od strane Nato nacisticke organizacije kojom upravlja rimskospolomonski imperijalni robovlasnicko-oligarhijski nacisticki Vatikan i cezarijansko-solomonska brizelska leopoldijansko-habsburska zlociancka kancelarija belgijskog kralja Leopolda , a vidimo i da rimskosolomonski agent saudijski kralj Solomon Sulejman Von Salman vrsi genocid u Jemenu . Pravo pitanje je ima li indijanaca u Americi , i ima li Srba u Srbiji gde americki izraelac Dr Koen Mengelowsky izdaje zdravstvena uputstva , verovatno oni pravi srbi xssu diskriminisani pa nisu ekonomski dobrostojeci pa onda kao takvi nisu primljeni na elitni medicinski fakultet pa nemaju odgovarajucu diplomu za drzavne zdravstvene radove . Posto u americi nema indijanaca i u srbiji nema srba , onda da ne spominjemo tek infrastrukturu srpske vlada kojom upravljaju lazne patriote i nesrbi .

TODOR posten

pre 2 godine

INFORMER - DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ je prikazao u više navrata PRAVU političku situaciju u svetu ! Naravno da zapad želi da nagovori članice NATO da se u EVROPI stvori ratna situacija pri čemu Amerika sve organizuje, ali neshvata da će osetiti težak politički i ekonomski bumerang ! Bravo DRAGANE !

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija