• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2024

20:56

Otvorene pretnje predsedniku Vučiću! Đilasov ideolog Slobodan Stupar se oglasio jezivom porukom

Informer/Tanjug/printscreen

Politika

Otvorene pretnje predsedniku Vučiću! Đilasov ideolog Slobodan Stupar se oglasio jezivom porukom

Podeli vest

Slobodan Stupar, poznat i kao ideolog Dragana Đilasa i njegovih sledbenika putem društvenih mreža uputio je otvorene pretnje na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Naime, on je na svom nalogu izneo svoje monstruozno viđenje stvarnosti, uz pominjanje atentata, sakaćenja i ubistava.

- I površno poznavanje domaćih likova koji su se proglašavali knezovima, carevima i kraljevima upućuje na stalne borbe za presto-pa sakaćenja, ubistva i atentate. Sad imamo jednog takvog koji sprema i familiju za nasledjivanja trona, jbt !!! Znači, opet sve mora ispočetka ?! - napissao je Stupar u otvorenoj pretnji na Tviteru.

Foto: Printskrin

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Australijska NBA zvezda za Informer pred meč sa Srbijom: Jokića nemoguće zaustaviti, a večite gleda ceo svet! (FOTO)
Olimpijske igre

Australijska NBA zvezda za Informer pred meč sa Srbijom: Jokića nemoguće zaustaviti, a večite gleda ceo svet! (FOTO)

Košarkaška reprezentacija Srbije sutra (14.30, RTS 1) protiv Australije igra četvrtfinalni meč na Olimpijskim igrama u Parizu, a preko puta imaće nekoliko jako poznatih košarkaša koji su igrali upravo u našoj zemlji! Naravno, sve oči biće uprte u Dantea Egzuma i Džoka Lendejla, koji su bili i ostali ljubimci navijača Partizana, a "orlovima" će rival biti i Duop Rit (28), nekadašnji centar Crvene zvezde, a sada poznati NBA as.

05.08.2024

20:00

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija