• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.09.2024

09:02

Stevandić uputio poziv svima na svečano otvaranje Doma zdravlja "Srbija" u Stanarima

Informer printscreen

Politika

Stevandić uputio poziv svima na svečano otvaranje Doma zdravlja "Srbija" u Stanarima

Podeli vest

Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić poručio je da su svi pozvani na današnje svečano otvaranje Doma zdravlja "Srbija" u Stanarima.

- Dobrodošli u Stanare na otvaranje Doma zdravlja 'Srbija', koji je izgradila Republika Srbija i koji otvara predsednik Republike Srbije. Dakle, triput Srbija. Svi ste pozvani. Veseli se srpski rode - napisao je Stevandić na platformi Iks.

Stevandić je uz objavu objavio fotografiju novoizgrađenog Doma zdravlja osvetljenog u bojama trobojke, kao i bilborda zahvalnosti stanovnika opštine Stanari predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Opština Stanari nalazi se u severoistočnom delu Republike Srpske, graniči sa gradom Doboj i opštinama Derventa, Prnjavor, Teslić i Tešanj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija