• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

05.08.2024

21:29

Kapiten "orlova" na slatkim mukama! Bogdanović morao da izabere najboljeg (VIDEO)

profimedia

Olimpijske igre

Kapiten "orlova" na slatkim mukama! Bogdanović morao da izabere najboljeg (VIDEO)

Podeli vest

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović dan pred četvrtfinalnog meča na Olimpijskim igrama u Parizu imao je vremena i da se malo zabavi i opusti.

Međunarodna košarkaška federacija objavila je zanimljiv video snimak u kojem je kapiten "orlova" morao da izabere najboljeg igrača od nekoliko ponuđenih. Sudeću po reakaciji, Bogdanović je bio na velikim mukama jer su u igri nazvanoj "Ovo ili ono" bile sve same legende evropske košarkake.

Prvi zadatak je bio da bira između braće Pola i Marka Gasol, a Bogdan je posle kratkog razmišljanja izabrao Pola. U narednoj rundi naš as je izabrao Dirka Novickog pre Pola Gasola, a Nemac mu je takođe bio prvi favorit u odnosu na Dražena Petrovića.

Ipak, Novicki je brzo ispao iz trke kada se pojavio Dejan Bodiroga. Na pravim mukama je bio Bogdanović kada je morao da bira između Bodiroge i Gorana Dragića, a posle dugo razmišljanja prednost je ipak dao srpskoj legendi. On se tom prilikom i izvinuo slovenačkom reprezentativcu. 

Bodiroga je Bogdanu bio prvi izbor i u odnosu na Arvidasa Sabonisa i Vlade Divca. Međutim, kada se među izabranima pojavilo ime Predraga Stojakovića, kapiten "orlova" je bez dileme prednost dao nekadašnjem asu Sakramento Kingsa. 

Kako je Bogdanović regovao u ovoj FIBA igrici možete videti u priloženom snimku. 

Inače, košarkaši Srbije, sutra od 14.30 igraju u četvrtfinalnu Olimpijskih igara u Parizu, a rival će im biti selekcija Australija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija