• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2024

22:11

Skandal! Prvo proterivanje iz Olimpijskog sela! Seksi plivačica najurena: Gde si spavala, maco? (GALERIJA)

printscreen instagram, Luana Alonso

Olimpijske igre

Skandal! Prvo proterivanje iz Olimpijskog sela! Seksi plivačica najurena: Gde si spavala, maco? (GALERIJA)

Podeli vest

Paragvajska plivačica Luana Alonso moraće da napusti Olimpijsko selo!

To je odluka Međunarodnog olimpijskog komiteta nakon što je stvorila "neprikladno okruženje" za sopstvenu delegaciju nakon odlaska u razgledanje Pariza.

Šefica misije COP Larisa Šerer izdala je saopštenje u kojem objašnjava zašto jedna od najatraktivnijih sportistkinja na OI mora da napusti francusku prestonicu.

- Njeno prisustvo stvara neprikladnu atmosferu u timu Paragvaja. Zahvaljujemo joj se što je postupila prema uputstvima, jer svojom voljom nije prenoćila u Olimpijskom selu - stoji u saopštenju.

Paragvajska plivačica učestvovala je na svojim drugim Olimpijskim igrama, posle Tokija, gde je debitovala sa 17 godina. U Parizu se takmičila u disciplini 100 metara leptir i ispala je u prvoj rundi kvalifikacija.

- Hvala vam što ste mi dozvolili da sanjam, naučili ste me da se borim, da pokušavam, istrajnost, žrtvu, disciplinu i mnoge druge stvari. Dala sam ti deo svog života i to ne bih menjala ni za šta na svetu jer sam proživela najbolja iskustva u životu, dala si mi hiljade radosti, prijatelja iz drugih zemalja koje ću uvek nositi u srcu - poručila je ova olimpijka na mrežama i objavila da se povlači. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija