• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.09.2024

14:29

Nikad viđeno u našem gradu: "Šurda" i "Ljepotan" defiluju ulicama Beograda!

informer/printskrin

Društvo

Nikad viđeno u našem gradu: "Šurda" i "Ljepotan" defiluju ulicama Beograda!

Podeli vest

Na mrežama uvek mogu da se nađu simpatične fotografije automobila sa krajnje neobičnim tablicama. Ovaj trend poslednijh godina je sve popularniji, pa sve veći broj vozača odlučuje da ustaljenje "registarske brojeve" zamene zanimljivim kombinacijama slova.

Naime, registarske tablice iz Ljubljane sa oznakom LJ u svom nastavku imaju zanimljivu kombinaciju slova "EPOTAN" koja je zagarantovano nasmešila svakog koje imao priliku da bude iza njih.

Brate daj neku ideju za tablicu - piše u opsu iznad objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌞 │ Sirite ljubav i pozitivnu energiju (@razmisliprvo)

Naravno, Slovenac je uspeo da izazove buru komentara na mrežama, pa je neko od korisnika napisao da ove tablice verovatno pripadaju našem košarkašu Luki Dončiću:

- Dončiću Luka, ti li ste?

Ali uvek se mogu naći i oni koji kritikuju.

- Bolje da je iskombinovao LJ-IGAVAC ili LJ-AKSE - piše u komentaru.

Postavlja se pitanje - Da li je vozač fotografisanih kola narcis ili samo duhovit čovek za ženidbu? 

Šveđani obožavaju "Vruć vetar"

Takođe, jedan Šveđanin je očigledno svojevremeno bio obožavalac kultne serije "Vruć vetar" kada se odlučio da baš za svoje tablice odabere naziv "SHURDA" po glavnom liku Borivoju Šurdiloviću Šurdi.

Foto: informer.rs

 

Koliko koštaju personalizovane tablice i šta na njima ne sme da piše

Obične tablice se plaćaju 2.193 dinara, dok za personalizovane treba izdvojiti značajno više sredstava. Iznos koji ćete platiti za ovo zadovoljstvo je 87.532 dinara.

Od uvođenja novih tablica vozačima u Srbiji je omogućeno da na svom vozilu istaknu natpis koji žele. Mnogi kucaju svoje ime, nadimak, omiljeni broj i slično. S obzirom na to da su cene goriva već odavno skuplje, tu je i nedavno podizanje cena osiguravajućih kuća, gde će polise obaveznog osiguranja od autoodgovornosti u proseku koštati za oko 22 odsto više.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Prekipelo! Počinje lov na ukrajinske zvaničnike! Poslednji potez Kijeva kap koja je prelila času, Rusi obećali i nagrade!
TOTALNA ESKALACIJA

Prekipelo! Počinje lov na ukrajinske zvaničnike! Poslednji potez Kijeva kap koja je prelila času, Rusi obećali i nagrade!

Poslanik Državne dume iz Krima i član komiteta za bezbednost Mihail Šeremet izjavio je za RIA Novosti da nudi nagradu od 100 hiljada rubalja za pomoć u hapšenju zvaničnog predstavnika Ministarstva spoljnih poslova Ukrajine Georgija Tihog, koji je uputio uvredljive komentare i pretnje Rusiji i njenim međunarodnim partnerima. Šeremet je naglasio da je ćelija već spremna.

07.09.2024

13:14

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija