• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.02.2022

09:33

Od Kreni-pokreni postadoše Kreni-okreni! PEČENJE U ŠATORIMA, PRŠTI EKOLOGIJA! Ana Brnabić "uništila" Sava Manojlovića i njegove "ekološke" proteste!

ATA Images

Politika

Od Kreni-pokreni postadoše Kreni-okreni! PEČENJE U ŠATORIMA, PRŠTI EKOLOGIJA! Ana Brnabić "uništila" Sava Manojlovića i njegove "ekološke" proteste!

Podeli vest

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić oglasila se na svom Tviter profilu povodom "ekoloških" protesta koje sipred Predsedništva organizuje Savo Manojlović i istakla da ako Viola fon Kramen, Rokfeler i ostali video pečenje u šatorima teško da će razumeti "taj domaći zeleni momenat"

 

- Od "Kreni-pokreni" postadoše "Kreni-okreni" - vrti se pečenje u šatorima, pršti ekologija, zaštita životinja, biodiverziteta, sve zeleno.... nemojte da vide Viola, Rokfeler, Hajnrih Bel i ostali, teško će oni razumeti taj domaći zeleni momenat... - napisala je ironično premijerka Brnabić. 

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Realno

pre 2 godine

Savo im je oterao glavnog investitora, a sad ce oterati i Predsednika i vlast. A Ana pise doskocice? Hahahahaha!!!

Amater

pre 2 godine

KAO PRVO GRADSKO ZELENILO TREBA DA PODNESE PRIJAVU ZA UNISTAVANJE ZELENE POVRSINE A SAVA KAO EKOLOG ZELENI TREBA DA PLATI JER ON RECE DA POSTUJE ZAKON.OVO NISU EKOLOZI NEGO KAO FEKALNI OTPAD UNISTAVAJU EKOLOGIJU OKO ZGRADE PREDSEDNISTVA.

Rade R

pre 2 godine

Ima se može se! Pa neće valjda da budu gladni pored tolikih donacija iz inostranstva! Donatorima je samo bitno da im oni rade posao!

Velizar

pre 2 godine

Veliki ekolozi dokazuje da su lazni ekolozi, malo su se presli i dosta opustili!

Nešo

pre 2 godine

Namučili se silnim protestima, pa sedi, obrni, okreni i izgled promeni.

Biljana

pre 2 godine

Ne bi bilo "okreni" da nisu pare sa zapada stigle za "Savo promeni"

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Opasna igra Erdogana, Putin preko ovog neće tak tako preći! Turska, Rumunija i Bugarska okružuju brodove ruske Crnomorske flote!
Šta se dešava

Opasna igra Erdogana, Putin preko ovog neće tak tako preći! Turska, Rumunija i Bugarska okružuju brodove ruske Crnomorske flote!

Redžep Tajip Erdogan još jednom je demonstrirao svoje majstorstvo političke fleksibilnosti. Na susretu sa Vladimirom Putinom na marginama samita ŠOS u Astani, Erdogan je pozvao ruskog lidera u Tursku. On je obećao da će Turska naručiti izgradnju nove nuklearne elektrane od Rusije, da će kupovati više prirodnog gasa i da će generalno povećati bilateralni trgovinski promet na 100 milijardi dolara.

03.07.2024

22:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija