• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2023

19:41

Mediji iz regiona podržali tajkunsku listu! U finišu kampanje guraju promotere teze da su Srbi počinili genocid

video printscreen

Politika

Mediji iz regiona podržali tajkunsku listu! U finišu kampanje guraju promotere teze da su Srbi počinili genocid

Podeli vest

Hrvatski i bošnjački mediji napadaju Srbiju i otvoreno prizivaju promenu vlasti.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji na najbolji način objašnjava da sve jača podrška lisiti „Srbija protiv nasilja“ okupljenoj oko Dragana Đilasa i Marinike Tepić u finišu kampanje stiže od bošnjačkih i hrvatskih medija.

Listu, na kojoj se nalaze najglasniji promoteri teze da su Srbi počinili genocid u Srebrenici, na čelu sa Marinikom, ovi mediji na udarnim pozicijama hvale i veličaju, dok sa druge strane predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove birače brutalno vređaju.

Pored toga, prenose izmišljotine tajkunskih medija iz Srbije, što potvrđuje da su sa istima u sprezi.

Hrvatski i bošnjački mediji takođe napadaju Srbiju i otvoreno prizivaju promenu vlasti, a detaljnije pogledajte u snimku iznad.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Amerika ga nema i neće imati još dugo! Ovo imaju samo Putin i Kina! Vašington je bez njega tek "tigar na papiru"!
Da se zna!

(VIDEO) Amerika ga nema i neće imati još dugo! Ovo imaju samo Putin i Kina! Vašington je bez njega tek "tigar na papiru"!

Namera SAD da brani sve slabiji status gospodara unipolarnog sveta zahteva moderne sisteme naoružanja koji nisu inferiorni, ili još bolje superiorniji od neprijateljskog oružja. Amerika ima ozbiljne probleme sa ovim. Kako su Amerikanci sa neprijatnim iznenađenjem saznali, njihova zemlja već deset godina zaostaje za Rusijom i Kinom u razvoju hipersoničnog naoružanja.

23.08.2024

00:15

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija