• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.08.2024

09:57

Vučević upozorio: Svi ministri su pod lupom, neće biti u Vladi ako ne budu imali rezultate!

Printscreen

Politika

Vučević upozorio: Svi ministri su pod lupom, neće biti u Vladi ako ne budu imali rezultate!

Podeli vest

Premijer Miloš Vučević izjavio je danas da neće moći svi ministri da budu u Vladi u punom mandatu ako ne budu imali rezultate, ali da za sada ne postoji odluka ni za jedno ime, odnosno ministra koji bi trebalo da bude zamenjen.

Premijer je poručio da su svi ministri pod lupom.

- Ne možete vi garantovati da će svi biti u vladi ili u kabinetu u punom mandatu bez obzira kako radili. Prirodno je da imate neka prolazna vremena, da imate neke preseke stanja i rezultata - rekao je Vučević za TV Prva.

On je tako odgovorio na pitanje da prokomentariše nedavnu najavu da su moguće određene promene u sastavu njegovog tima i da li postoji neki rok kada će se eventualno ići na rekonstrukciju vlade. Vučević je istakao da ako niko ne bi bio promenjen da bi to onda dovelo do, kako je rekao, jedne uravnilovke i demotivacije.

- Da li ćemo to (promene) raditi na šest meseci, na godinu dana... možda ako se desi neki veći propust, onda niste vezani za neki vremenski okvir da bi eventualno vršili takve stvari. Ali nije doneta odluka ni o jednom pojedinačnom ministru da treba da bude zamenjeno, ali svi su pod lupom. Zamislite da nisu pod lupom - svi su pod političkom lupom - poručio je Vučević.

Ponovio je da nije još doneta nijedna odluka i "nema nijedno ime koje treba da bude rekonstruisano ili zamenjeno". "Nije određen neki tačan datum kada bi te stvari radile, ali mislim da su prirodne stvari nekih šest meseci ili godinu dana od početka rada vlade


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Premijer Vučević otkrio detalje: Mere za niže cene u Srbiji u narednih 10 dana
Društvo

Premijer Vučević otkrio detalje: Mere za niže cene u Srbiji u narednih 10 dana

Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da ćemo nakon sednice Socio - ekonomskog saveta, ukoliko se postigne dogovor sa Sindikatima i Unijom poslodavaca, imati dobre vesti i dvocifreni skok minimalca, odnosno značajno povećanje imajući u vidu, kako je rekao, sve okolnosti. On je govorio i o cenama namirnica posle jučerašnjeg sastanka

23.08.2024

09:46

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!
alarm!

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!

Vazdušna NATO baza u nemačkom gradu Gajlenkirhenu i danas ostaje u stanju povišene pripravnosti, izjavila je portparolka baze nakon što je tokom noći podignut nivo bezbednosti na osnovu obaveštajnih informacija koje ukazuju na potencijalnu pretnju.

23.08.2024

12:02

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija