• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2024

10:19

Dan žalosti u Novom Sadu! Gradonačelnik Đurić: Velika tragedija, saučešće porodicama

printscreen / N.S.

Politika

Dan žalosti u Novom Sadu! Gradonačelnik Đurić: Velika tragedija, saučešće porodicama

Podeli vest

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić dao je izjavu za medije nakon strašne tragedije koja je pogodila novosađane kada je u požaru u mestu Salajka nastradalo četvoro dece i njihova dva roditelja

Đurić je izrazio saučešće onima pogođenim strašnom tragedijom.
 
- Vatrogasci su od jutros bili na terenu, gasili požar. Poginulo je šestoro mladih ljudi, od koji su četvoro deca. Ovo je velika tragedija, izjavljujem najiskrenije saučešće prijateljima i familiji, svima onima koje je ovaj događaj pogodio - rekao je on.

Đurić je najavio da će u Novom Sadu biti proglašen dan žalosti zbog tragedije koja se dogodila.

Takođe on je napomenuo da će biti pružena pomoć članovima stradalih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!
alarm!

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!

Vazdušna NATO baza u nemačkom gradu Gajlenkirhenu i danas ostaje u stanju povišene pripravnosti, izjavila je portparolka baze nakon što je tokom noći podignut nivo bezbednosti na osnovu obaveštajnih informacija koje ukazuju na potencijalnu pretnju.

23.08.2024

12:02

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija