• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.07.2024

13:30

Vrhunac političkog ludila bolesne i agresivne opozicije! Vučević o pretnji Vučiću: Pokušavaju da ućutkaju najjačeg i najglasnijeg borca za Srbiju i sve njene građane!

Aleksandar Jovanović Cile

Politika

Vrhunac političkog ludila bolesne i agresivne opozicije! Vučević o pretnji Vučiću: Pokušavaju da ućutkaju najjačeg i najglasnijeg borca za Srbiju i sve njene građane!

Podeli vest

Premijer Srbije Miloš Vučević reagovao je povodom najnovijih pretnji smrću upućenih predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

- Otvoreno, prikriveno, između redova, kako god da šalju poruke mržnje pokušavajući da oslabe ili ućutkaju najjačeg i najglasnijeg borca za Srbiju i sve njene građane, našeg predsednika Aleksandra Vučića, ovo što se dešava je vrhunac političkog ludila bolesne i agresivne opozicije. Svakodnevni orkestrirani napadi zaslužuju svaku osudu društva, a ne ćutanje ili ignorisanje. Mržnja je bolest. Za to što ste propali kao političari, sami ste krivi, gospodo iz opozicije. Odavno ste pokazali svoje pravo lice, i ne možete narod da prevarite. Isti taj narod koji bezuslovno veruje svom predsedniku Vučiću jer je toliko puta do sada dokazao da se bori za njega, i da niže uspehe. Za razliku od vas koji pokušavate da stvorite sliku da u Srbiji vlada bolesna mržnja, u čemu nikada nećete uspeti jer ste minirna grupica, mi nudimo sabornost i slogu pred izazovima koji nas očekuju, nudimo rešenja i projekte za budućnost Srbije - napisao je Vučević. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ena

pre 7 sati

Opozicija nastavlja sa sramnim napadima i lažima. Sad su ga baš preterali.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija