• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2024

09:54

Palma pravo u metu: Propali političari hoće u subotu da izvrše puč u Srbiji!

Privatna arhiva

Politika

Palma pravo u metu: Propali političari hoće u subotu da izvrše puč u Srbiji!

Podeli vest

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković palma ocenio je da su zakazani protesti navodno protiv iskopavanja litijuma pokušaj propalih političara da izvrše puč u Srbiji.

- Skup koji je zakazan u subotu u Beogradu je politički skup, a ne ekološki - ocenio je Marković.

Kako je istako, organizatori su političari, a ne narod.

- Narod se zloupotrebljava i to nije prvi put. Bili smo svedoci na ulicama Beograda za vreme korone kada je opozicija organizovala skupove protiv vakcinacije i ko zna koliko je ljudi to koštalo života, koji se nisu vakcinisali, a tada je država Srbija na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem među prvima u svetu imala vakcine da bi spašavala svoj narod i donirala vakcine drugim državama. Opozicija zloupotrebljava i Kosovo i Metohiju i Republiku Srpsku, a sada zlouptrebljava i Evropsku uniju. Ovo što se dešava je napad na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Ti propali političari ne mogu da pobede Vučića na izborima i hoće putem puča da uzmu vlast - rekao je Palma.

On je pozvao građane da ne nasedaju na priče političkih profitera, već da veruju svojim očima i delima koje je napravio predsednik Vučić.

- Problem opozicije i svih protivnika Srbije i iznutra i spolja je to što Vučiću ne mogu da nađu ništa, da je nešto uradio vezano za kriminal. Srbija nije Bangladeš odakle premijeri i vlast beže. Jaka i stabilna Srbija ne odgovara Kurtiju, Plenkoviću, bošnjačkim političarima u Bosni i Hercegovini, nekima na zapadu i opoziciji u Srbiji. Ali jaka i stabilna Srbija odgovara nama, građanima Srbije čija deca i unuci žive u Srbiji i živeće - konstatovao je Palma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

(VIDEO) Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!
Live TV

(VIDEO) Milione koje dobija za rat, Zelenski troši na kupovinu vinograda! Ukrajina nestaje kao država, a predsednik je najveći ratni profiter!

Potpuna histerija Zapada je ono što smo mogli da vidimo u proteklih 48 sati. Oni više nemaju načina da se izbore i sve što se dešava ide u korist ruskoj strani. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i pilot u penziji. Uživo u program javio se i urednik "Srbija tajms" Antonije Kovačević koji je komentarisao situaciju u Americi pred predsedničke izbore.

07.08.2024

22:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija