• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.08.2024

20:47

Ćuta je hteo da unese biber sprej u Skupštinu i izazove haos! Brnabić: Prave proteste protiv Vučića zasnovane na lažima i histeriji

Aleksandar Jovanović Cile/ATAIMAGES

Politika

Ćuta je hteo da unese biber sprej u Skupštinu i izazove haos! Brnabić: Prave proteste protiv Vučića zasnovane na lažima i histeriji

Podeli vest

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić u specijalnoj emisiji na Informer televiziji podsetila je javnost na brutalno nasilje opozicije, kao i na stravičan potez koji je učinio lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta.

- Nijedna godina otkako je Vučić na vlasti nije prošla, a da nisu pravili neke proteste protiv njega, zasnovane na lažima i histeriji. Ovi sad su sto puta gori nego 2014. Ja mislim da narod treba da zna da su pre jedno godinu dana Ćuti na ulazu u Skupštinu oduzeli biber sprej koji je hteo da unese i napravi haos - rekla je Ana Brnabić. 

Podsetimo, lažnom ekologu Aleksandru Jovanoviću Ćuti prošle godine prilikom ulaska u Narodnu Skupštinu obezbeđenje je oduzelo biber sprej i tako sprečilo haos koji je planirao eko-terorista da napravi. Više o tome pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?
Live TV

Kina je najveći rizik za američku ekonomiju! Šta to povezuje Ilona Maska i Donalda Trampa?

Kandidat za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp rekao je da bi bio srećan da Elonu Masku da visok položaj u svojoj administraciji ako pobedi na izborima u novembru. Gosti "Otvorenog studija" Informer TV politički konsultant Vlada Dobrosavljević i ekonomista profesor Bojan Dimitrijević komentarisali su ovu vest, ali i analizirali šta to povezuje ova dva preduzetnika.

23.08.2024

20:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija